HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (2025/2259) > >>

Archant:
Elolvastam már öket.
Miket tudok alapokat...hmm,vámpírok,clánok,árulás,megcsonkulás,spirituális világ,Nasgoth,Kain,Raziel.

Négy rész Storyja? Hármat ismerek:
Első: Raziel képpeségeinek megismerére/megkapása
Második: Nem jáccotam,de asszem itt Kain-t kell megölni.
Harmadik rész: Kainal és Raziellel kell róni a pályákat,de vmien utónon modon 500 év eltérés van a két idő között.Raziel meghal.Vagyis eggyéválik a Kardal.

Kb ennyit tudok az egészről.Az első és a harmadik részt végig jácottam.A Második részt nem tudtam megszerezni...sanyarú sors...

VTomi:
Először is el kéne olvasnod a két kérpegényt, amit csináltam róla HZs-ra, csak a letöltés nem üzemel...
Egyébként mennyire ismered az alapokat? Ha akarod, bemásolok neked ide egy összefoglalót az első 4 rész sztorijáról.

Archant:

--- Idézet ---Legacy Of Kain nagyon bonyolult, de ha akarod, Mzi/TV-topikban tarthatunk róla eszmecserét.
--- Idézet vége ---

Jó,hol kezdjük?

Archant:
Hehe Porthos  
Boldog vagyok,hogy nem csak nekem vannak ien kitöréseim játék közbe.

Hát igen.Az eredi játékban több a fű és emiatt könyebb termeszteni,de mondjuk több fajta embert lehet gyártani a Crusaderben.Én az oszt. társaimmal szoktam neten jáccani vele,állt én szoktam a "Greatest" Lord lenni.

Igen jó lenne ha adnál a 2-höz linket,letölteném,kiirnám cd-re,körbe küldetném az osztályab.És máris azzal jáccana mindenki.Fűrész 2 szinkronosan?Alap.Majd ahhoz is adod a linket k?

Spidáj:
Schmatzy Heroest ne is említsd
akkora Heroes 3 fan voltam 1 időben...
volt hogy suli elött még 7. 8. ban leültem a gép elé suli elött hogy 10 percet még nyomom, hát elkezdtem: rekaciók:

-ezaz új vár !!!
- ezaz újjabb megnyert csata !!
-ezaz már a fél páyla az enyém!!
-ezaz... ak urva életbe már délután 3 !!!!!

Stronghold Crusadaer klassz játék de az eredeti sztem jobb.
Egyébként a 2 már fenn van a neten majd adok linket mint multkor a fürész 2-nél.
Apropó most szedtem le a fürész 2-t szinkronyosan ma este lesem +.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése