HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Spidáj:
Gyerekek sokk hatás ért
befejeztem a LOST 2. évadját végre
hihetetlen
én mondom
szerintem ha van épeszü befolyásos ember
tuti hoznak 1 új oscart
a Legjobb ,,ATYAURISTEN EZ HIHETETLEN BASZKI" díjjat
Eddig úgyvoltam vele hogy a Prison Break üti (mer jóideig kihagytam a LOSTot és PB-t néztem) de most hogy végeztem a 2. évaddal és kb 10 dolog helyre állt a sorozat rejtélyeivel kapcsolatban
a Lost veri a PB-t.
10000000000000000000000000000000000000000000000%
1 tizeddel se kevesebb
Spidáj:
--- Idézet ---te vagy itt az ügyeletes pedó...
--- Idézet vége ---
ezen röhögtem pár percig
de kérem szépen, Kittyt jáccó szinész 15 éves én + 17 2 év korkülünbség tökéletes
ki volt még pedofilkarrierem alanya?
ja Emma Watson
ő + 16 éves
szóval ha mondjuk Trollnak teccene + vagy Michonak (aki véééén ) akkor még oké de én? Ugyan kérem a kor kötelez
Graf-X:
Porthos, csodálkoztam volna, ha nem jön be neked Kitty, te vagy itt az ügyeletes pedó...
Hú, regnar, ezt megnétztem volna...kár, hogy már úgy 3-4 éve nem igen nézek F1-et, a rohamosztagosok bazi nagy poén, de ez a Supi sem semmi
regnar:
Aki követi a Formula 1-es szezont a Monacoi nagydíjon érdekes dologra lehetett figyelmes. A Red Bull Racing Team újabb film reklámozását vállalta fel, amely nem más, mint a Superman Returns. (A filmreklámnak már van múltja a csapat életében, hiszen még Jaguár korában az Oceans 12 c. film mintáival díszítették a kocsikat, sőt az orrukon még egy-egy gyémánt is díszelgett, amelyeket úgy kellett kibányászni a falból, mert mindkét kocsi összetört a verseny alatt , majd a Terminator 3 c. filmet is reklámozták már, de a fő show a Star Wars EPIII volt, ahol a boxutcában rohamosztagosok cserélték a gumit, és Chewbacca is ott örült velük, a nyalókás ember pedig egyenesen Vader nagyúr volt ) Szóval Superman Returns. Coulthard a harmadik helyen végzett, majd kiszállt a kocsiból egy Supermanes overálban és a dobogóra egy Supermanes piros köpenyt is felvett, átvenni a kupát a királyi család egyik tagjától.
A boxutcában feltűntek a film főszereplői is, valamint a RBR istállóját is filmfestmény díszítette.
Szóval megy a reklámkampány keményen a film körül.
Spidáj:
X-men 3: nekem nagyon teccett ,tök jó akciók vannak benne. + tök jó csajok (főleg az árnymacska -kitti irtó szép csaj ).
Elég sokkoló ahogy +hal a fél stáblista BOILER: küklopsz, xavier, végül jean még1szer BOILER VÉGE
Nekem nagyon teccett, méltó folytatás bár nem mondanám befejezésnek mer van benne prá elvarratlan szál BOILER 2 : magneto megmaradt képessége, xavier visszatérése, és persze Bobbi döntésképtelensége: Kitti vs Vadóc BOILER 2 VÉGE
10/9,7 (most döncsék már el hogy utolsó rész vagy akarnak 4.et...)
X-men 3 Offical Game: nagyon teccik ez is, furcsa módon az első rész végéről a Libery Islandos Rozsi-Kardfog fight-tal kezdődik, kicsit keverve azér 2. küldetés Bobbival van hogy az őrszemszerüségeket lezúzzam a szabadságszobor mellett . 3 küldetés a 2. rész végéről a Gátnál van és Árnyékkal nyomulok (Árnyék karaktere lehúz kb 30%ot mer szörnyen szar karakter, gyenge, rossz a teleportálás +oldása stb. legszivesebben kicserélném bárkire, mondjuk az orosz srácra akinek nem jut eszembe (akinek be tudja boritani a bőrét fém páncél) ).
Egyenlőre még csak itt tartok mer kb félórát-1órát jáccottam vele eddig.De nekem teccik.
3 karakter van a játékban: Rozsi, Jégember, Árnyék
10/7 (hülye árnyék...)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése