HálóZsák fórumok > OFF topik
Sztrájk topik
beigli69:
Azért az hogy tartalmas hozzászólást tegyünk nem biztos hogy jó elvárás, de az hogy az adott képregényhez hozzászóljunk legalább "tetszett, ilyen még jöhet" ez elvárható.
És van gyanítom jó pár hozzám hasonló pudingfejű megszállott, aki csak akkor olvasott ha egy több részes sztori egyben volt. (na jó CSI,t Otthont nem véleményeztem, de az otthont könyvben is csak akkor olvastam el amikor megjelent az Örökség is) Elnézést ha ezt úgy lehett értelmezni hogy nem becsüljük az erőfeszítéseiteket.
tomgrey:
NAgyon sajnálom, hogy erre a döntésre jutottatok. Én közel sem vagyok olyan régen a "szakmában", mint az oldal őseinek bármelyike és ezért nem biztos, hogy ugyanabból a szemszögből látom a dolgot. Én azért kezdtem el honosítani, mert imádom a képregényeket és szeretném ha egyre többen lennénk akik ugyanígy éreznek. Mivel volt rá lehetőségem, eszközöm, eszem akármi, hogy fordítsak így fordítottam. És ha már fordítok, akkor mindazok akiknek nincs lehetőségük erre, miért ne juthatnának hozzá. Az, hogyha érkezett egy-két komment, jó vagy rossz, annak csak örültem, de csak egyszerű kis plusszként tekintettem rá. Nem mondom, ogy nem adott erőt a folytatáshoz, de idővel anélkül is folytattam volna a megkezdett munkát.
És most is folytatni fogom.
Mégegyszer: Nagyon sajnálom, hogy erre a döntésre jutottatok.
+hadd jegyezzem meg itt is: Azért az nem volt túl korrekt, hogy egy héttel az oldal bezárása előtt bevállaltátok a Shaun kiadását. Lett volna mód, hogy anélkül, hogy elárultátok volna magatokat lemondjátok a dolgot.
HA pedig akkor még nem tudtátok, akkor az egésznek nagyon adhoc szaga van.
AZ uccsó, mert nagyon hosszúra nyúlok: szerintem a lehető legrosszabb időpontot választottátok, mert nekem úgy tünt egyre több Talléros és Szalon üveg került az asztalra.
pepo05:
Én írtam volna, csak pont akkor lett drámaiam leredukálva a fórum: szóval így fejből...
Az egyszerűen nevetséges, hogy bonyolult a fórum. Nem étem, hogy mi olyan nehéz benne. Be kell lépni, szép magyarul vannak a topicok, oda kell írni.
Amúgy szerintem az egy megoldás lehetne, ha feltételekhez kötnétek az olvasást. Vagyis csak az tölthetne le, aki megfelelő menyniségű, és tartalmű hsz-ket ír arról amit elolvas.
FaNaTiC:
OFF
beigli: light módban működik, mert lerohadt a szerver, ezért nincs fórum, meg semmi, csak a képregényeket lehet letölteni, itt próbáld: http://fanatic.cjb.hu
BOCSÁNAT AZ OFFÉRT!
Ja tényleg, az Underground figyelő is tök jó!!
beigli69:
Remélem igaza lessz Fanatic-nek, és lessz haszna az sztrájknak. remélem kitart a fórumozók lelkesedése is akik most felszólalnak.
Fanatic:Mi történt az oldaladdal? csak egy halom hibaüzenetet kapok?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése