HálóZsák fórumok > OFF topik
Sztrájk topik
d-mon:
ezzel az a baj, hogy most a netes közösség elpártol tőletek, és mennek máshova. pl: xfanzine (tök királyul megújult), kepregeny.net vagy spidertom (igaz ottsincsenek honosítások már )
szóval remélem ezt gyorsan abbahagyjátok!
kaine:
Én kissé értetlenül állok a dolog előtt. Szerintem soha ilyen erős látogatottsága nem volt a HZS fórumnak, mint a Spidertom átalakulása óta. Onnan is átjött ide nem egy ember fórumozni, amikor a napi frissítések mentek, akkor nagyon sokan csatlakoztak ismét és hát persze mindenki nem maradt, de még így is jóval többen vannak a fórumon, mint bármikor előtte.
Én személyesen is kedvelem a HZS csapatát, mindig is testvéroldalként gondoltam rá.
A fórumot meghagyhattátok volna különben, hogy legalább legyen ami összetartja azokat, akik szeretnének maradni.
pppistvan:
Mindenekelőtt köszönet a HZS eddigi munkájáért - remélem a szünet tényleg csak figyelemfelhívó, s nem végleges.
Persze én is azok közé tartozom, akik csak letöltik a képregényeket, s mert az előttem fórumozók szinte mindig meg is fogalmazzák a véleményemet - hiszen szinte mindig akad pro- és kontra vélemény, amiket természetesen el szoktam olvasni -, már feleslegesnek tartom a szószaporítást, így a saját véleményem megírása elmarad.
Ha lenne lehetőség 5-6 sablon közül egy kattintással kiválasztani az alapvéleményt, akkor azt a 3-4 másodpercet szerintem sokan rászánnánk. Ha pedig részletesebb véleményem lenne, s azt mindenképpen szeretném megírni, a fórumban továbbra is megtehetném.
beigli69:
Mindenki annak tartja a HZS jelenlegi állapotát aminek akarja. DE ha ez hiszti azzal nem sokat érnek el a kedve olvasók ha még jól oldalba is rúgják azokat akik az elmúlt pár esztendő alatt egy egész tisztességes, és jól működő honlapotösszeraktak nekünk !!
OFF:
van egy 3 éves lányom és egy 1 éves fiam. tapasztalatból tudom hogy minnél nagyobb a hiszti annál biztosabb hogy nem azt érem el náluk ha ellenkezem, vagy fenyítek, mint ha kedvesen, vagy a hiszti mértékét figyelmen kívül hagyvaelfogadóan kompromisszumra készen állok hozzájuk. (napi munkám során személyes ügyfélszolgálatot végzek és ott is ez van)
OFF vége
Ne bántsuk a HZS stábjait, és tartsuk tiszteletben döntésüket
Az más kérdés hogy próbáljuk rábírni őket döntésük megmásítására. De emberi eszközökkel és emberi módon !!
Hány rekesz sör kell hogy folytassátok ??
Zodiak:
Csatlakozván az előttem szólóhoz, ez úton megköszönöm eddigi munkátokat.
További jó sztrájkolást, viszlát és kösz a halakat - mert engem ugyan ne zsaroljon senki, még akkor sem, ha megérdemli a tiszteltet! A tiszteletem itt véget is ért. Tudom velem nem veszítetek senkit, de nem is ezért írom.
Amit csináltok az a gyerekes hiszti szintjét súrolja. Nagy csalódás ez nekem, és tudom, hogy még sokaknak.
PLU
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése