HálóZsák fórumok > OFF topik
Sztrájk topik
exactlee:
Ez a pontozós dolog jó ötletnek tűnik nekem, persze a megvalósításához meg kéne változtatni az oldalt, de ennyit simán megérne, és akkor már talán nem lenne okotok siránkozni ennyit.
Az elégedetlen honosítóknak ajánlom ezt
Lionne:
Kedves HZs csapat!
Sajnálom, hogy ide jutott az oldal, annál is inkább, mivel csak nemrég találtam rá és még nem tudtam eléggé kiélvezni Remélem, a sztrájk meghozza majd a kívánt eredményt, bármi legyen is az...
A hozzászólásokról: amikor először olvastam egy képregényeteket, nagyon tetszett, de meg sem fordult a fejemben, hogy kétszavas véleményemet ("jajde jó") rögtön mindenkivel megosszam. Aztán megtudtam, hogy márpedig erre vágytok, akkor mégis megtettem. És szívesen megteszem ezután is, de szakmai véleményt írni továbbra sem tudok, meg egész nap a fórumon lógni és a többiekkel cseverészni sem. Szóval nagyjából kéthetente benyögnék egy olyat, hogy "ez bejött, ez meg nem jött be". Bocsánat, ha úgy éreztem, hogy erre senki sem lenne kíváncsi.
beigli69:
Most mán dreher van abban az egy szem korsómban úgyhogy ne szívassatok, (alig vártam hogy mikor lessz már több sör a korsócskámban, attól függetlenüll hogy keveset szóltam hozzá)
Ryder:
Hmm hmm.
Nagy meglepetésként ért ez a sztrájk.
Tegnap indulam véleményezni Shaun of the dead c. új sorozatotokat és látom, hogy annak ellenére, hogy még csak 1 napja lett kitéve már tele van az oldal pozitív véleményekkel.Mondom akkor most jólmegy a dolguk a kedves honosítóknak.
Ma.Jövök Hzs-ra, nagy döbbenet, chatbox sehol, a letöltés valami különös oknál fogva mégis kintvan.Nyomás fórumra, fórumon egy topic.
Kérdem én mi érteleme van ennek a topicnak?Miért van kint még a letöltés?Valaki újonc megijed, és gyorsan letölti az összes képregényt, mikor sokidő mulva visszatértek már nem fog véleményezni.
Szal ez a sztrájk kicsit összecsapott lett,nem?
Nimrod:
tévedés, az xfanzine teljesen más profilu mint a zsák egyszerűen nem konkurencia, a zsák közönsége nem fog átpártolni máshova mert nincs hova
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése