HálóZsák fórumok > OFF topik

Sztrájk topik

<< < (168/174) > >>

Nimrod:
Akinek nem inge nem veszi magára, mellesleg nem is arról írtam amit beleértettél de mindegy.  

tomgrey:

--- Idézet ---Előszöris jöttek a mindenféle lelkes újoncok, akik lefosták az eddigi közösséget, mindeféle oldalakat csináltak, nem artották magukat az iratlan szabályokhoz, ami bomlasztotta a régi kapcsolatokat is.
--- Idézet vége ---
Hmm..és most azoknak a fosós újoncoknak az oldaláról fogsz tölteni, nem? Tehát akkor tekintsem én is magamat hibásnak, mert jelentkeztem egy honosítói felhívásra?
Vagy amikor a lelkes újonc dolgozna, de a már nem annyira lelkes öreg lefoglata 20szezonnyi képregényt? Vagy amikor elhajtják a halálba, mert segítene...hát persze, hogy új oldalt fog nyitni...

Ennek szerintem rohadtul semmi köze nincs a dologhoz. Az öregek számára szerintem épp segítség a friss hús...megújulni kell, nem?

Mindenki belefárad egy kicsit sokszor a munka monotonitásába...remélem ez van a Hzs-s fiúkkal is és egy idő után újra folytatják, és nem úgy tesznek, mint Kill, hogy beadja a kulcsot. (Természetesen minden eset egyéni és megérthető)

Én is mondtam és megint csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz, hogy ez egy kicsit meggondolatlan dolognak tünik ez a sztrájk.

És amit még nem mondtam szószerint:

KÖSZÖNÖM AZ EDDIGI MUNKÁTOKAT! (És várom a folytatást.)

Nimrod:
Fuck the system!  

Daredevil:
Sajnos ezt is meg kellet érnem. A Képregény undergorund lassú hanyatlásba kezdett.

Callaow:
Srácok,még nem ért véget a péntek,nem lehetne,hogy frissitsük a sztrájkot egy nem sztájkra?  

Kár lenne az oldalért előszőr spidertom,most hzs  

Éppen amikor kezdett felébredni a hazai comix imádat ?
Ez tényleg nem túl logikus,sokszor csak azért nem írtam be,mert élmény volt olvasni ahogy egymást szívattátok.Bekapcsolodni régi motorosok közé egy dongóval..?    

Bár a hzs a ti gyermeketek,nem szólhatok bele a nevelésébe.

Az eddigi munkátokért pedig:            

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése