HálóZsák fórumok > OFF topik
Sztrájk topik
talgaby:
Nos, kicsit várni akartam még, de ha már Gabe megszólalt, akkor én is (újra...):
Hiszti? Lehet. De csak egyszerűen lehet, hogy meguntuk, hogy egyes topicokban 2 egymás utáni hsz az adott frissítésről szólt.
Zsarolunk? Nem. Nem azért csináljuk, hogy hirtelen mindenki írjon szép, kedves szavakat. Természetesen örülünk, ha megkapjuk, de nem ezért van az egész. Hogy miért van? Ez összetett. Nem ad hoc lett összedobva, egy ideje már tervezzük. Meg kell gondolnunk pár dolgot közösségi szinten és némelyeknél egyénin is.
Egyébként még csak annyit, hogy az eddigi hsz-ek alapján szinte pontosan olyan reakciók jöttek, mint amire számítottam. Az emberek, úgy tűnik, tényleg kiszámíthatóak. Ez szomorú. Mindenesetre köszönjük azoknak, akik megköszönték az eddigieket.
És még valami a végére: Bár a Fanzine húzása sokunkat meglepett, de nem őket másoljuk. Nem ültetjük fel az embereket, nem tervezünk semmi látványos megújulást a közeljövőben, nem közeledik egy jubileum sem, tényleg szünet van és az is lesz. Hogy meddig, az majd vmikor kiderül.
Gabe:
A magam nevében mondom: részemről szó sincs hisztizésről. Egyszerűen a felszabaduló időmet mással töltöm el. Viszont érdekes, hogy mennyien előkerültek, és egyesek közülük itt "hisztiznek"... Emberek, miért hiszitek azt, hogy ez nektek jár? Tisztelet a kivételnek, de jópáratokból a követelés érződik, újfent. Sajnálom, hogy egyesek úgy érzik, hogy zsaroljuk őket. Erről szó sincs. A dolog egyelőre szünet néven fut. Egy kis időt hagyhatnátok nekünk, hogy átgondoljuk azt, hogy hogyan tovább. Sajnos néhány dolog már így is gyökeresen megváltozott, ami személy szerint engem elég mélyen érint.
Az oldallal kapcsolatban: a fórumot leszámítva minden html-ben fut. Abban az ilyen extra megoldásokat kivitelezni nem hinném hogy menne. Át kellene állni php-re. Ahhoz meg itt senki nem ért olyan szinten, hogy ilyen csili-vili oldalt összehozzon. Meghát valjuk be, kegyetlen mennyiségű munkát válalna magára az, aki belefogna. Itt nem bővítésről lenne szó, hanem egy teljesen új oldal felépítéséről. Az hogyha fizetnünk kellene érte, nyilván nem két fillérbe kerülne. Ingyen meg a mai világban jóformán csak honosított képregényt lehet kapni. Pedig egy php-s oldal sokkal egyszerűbbé tenné a mi munkánkat is, de sajnos nem véletlen, hogy nem tértünk még át rá. Ha lett volna valaki, aki hajlandó lett volna felépíteni az új oldalt, akkor gondolom már rég váltottunk volna.
Valaki felvetette, hogy páran le fognak morzsolodni. Szívből remélem, hogy Avangers meg a hasonszörűek közte lesznek.
Ezek természetesen csak az én véleményeim, ne mossátok össze a teljes tagságéval. És akinek nem inge, ne vegye magára.
Aki pedig nagyon nem bír képregény nélkül maradni, annak ajánlanám a főoldalon a linkeket, mindegyiken remek honosításokat találhat.
Daredevil:
Csak sajnos a látogatottsaág nem egyenő a köszönettel. Te is jöbban örülsz annak ha személyesen köszönik meg a munkád, minthogy csak hallod valakitől, hogy "De marha jó volt ez a képregény" Meg tudom érteni a HZS-s fiúkat. Én is beígértem Szam-nak egyx fordítást és azóta is ég a pofánról a bőr, hogy nem tudtam rendesen megcsinálni, és hogy félbehagytam.
elmouse:
hajrá
papper:
Hali, én a képregényék nagy részét elolvastam eddig, akár itt , akár a többi képregényes oldalon. Nem szóltam hozzá, nem köszöntem meg. Ez igaz, lehet elvárható lett volna tőlem ez . Viszont elég csak szemünket rávetni a látogatottsági szintre...ha hasonló oldalam lenne és ilyen látogatottsági szintem lenne, bizony dagadna a mellem ettől, hogy mennyien kíváncsiak rá.
De nem minden ember egyforma, most le kéne írnom legalább ezerszer, hogy köszi, jó volt a képregény, csak így tovább. Személy szerint én örülnék ha feltámadna az oldal megint, nagyon!
Lehet hogy szuperlatívuszokban kéne írnom, de mint írtam , egy pillantást megér a látogatottsági számláló. Az emberek képregényt akarnak olvasni,nem fórumokba írni. Aki meglátogatja az oldalt, az örül és visszatér. Köszönhető Nektek.
Igazából szerintem ha visszateszitek az oldalt , egy két hétig köszönő áradat lesz a fórumban, utána újra elcsendesül kissé, de a látogató áradatmegmarad. Szóval a készítőknek azt kell eldönteniük, hogy hagyják az egészet a francba vagy több száz, ezer ember képregényéhségét csillapítja és ezáltal örömet okoz nekik, aki nem a fórumban, hanem magukban köszönik meg ezt.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése