HálóZsák fórumok > OFF topik

Sztrájk topik

<< < (165/174) > >>

Spidáj:

--- Idézet ---Mi lenne ha pontozni lehetne a képregényeket beírás és fordítás szerint? Egyszerűbb mint fórumozni. Legalábbis nekem.
--- Idézet vége ---
de baszki nem tünt fel hogy kurvára ezen van a hangsúly?
A Hálózsak tagok kimelózzák a belüket és még emellett honosítás honosítás hátán és akkor még csináljunk már pontozást is csak mer te lusta vagy írni a forumra?
Azér legyen már 1 pofa-növekedés határ ...

Spidáj:
és most nem is lesz +/- és mozi topic + ilyenek?

dr samson:
Na, sokáig gondolkodtam, hogy leírjam-e a véleményemet, de végül úgy döntöttem megteszem. Először is aki nem tudná: én csinálom a defalco féle F4-ek fordítását.
Kezdjük az elején: én is nagyon megdöbbentem, amikor reggel megláttam az oldalt és ez is az egyik problémám. Hogy lehet az, hogy én mint honosító nem tudtam erről az egészről? Javítsatok ki, ha tévedek de szerintem illet volna legalább egy privát üzit küldeni, hogy "hé figyeljé már, ájjá le a fordítással egy darabig, mert holnaptól leállunk", vagy valami hasonlót.
A másik: részben egyet értek a döntéssel, részben nem. az egyik felem azt mondja, hogy teljesen érthető a dolog, mert engem is zavart, hogy az F4 topicban 3-4 emberrel beszélgettem folyamatosan a honosításokról. Viszont azt is aláírom, hogy én is keveset írtam a fórumra de ennek sajátos oka van: mostanában egyszerűen nem volt időm képregényeket olvasni! Ez a nagy helyzet, és biztos vagyok benne, hogy ezzel nem vagyok egyedül. Másrészt, mint honosító nem értek egyet a dologgal, mert bár kevés visszajelzést kapok a munkámmal kapcsolatban, mégis szívesen csinálom a honosítást és biztos vagyok benne, hogy most a két beíróm nevében is beszélek! Lehet, hogy 2-3 év múlva másként lesz, de most, még ha zavar is, hogy kevés visszajelzést kapok, nem azért csinálom a honosítást, hogy kapjak érte 15 hozzászólást a fórumon!
Ez az én véleményem, ha valakinek nem tetszik ne olvassa el....

talgaby:
Van oka. De ha akarod, nevezd sztrájknak. Így remélem érthető az is, hogy miért nem voltunk olyan rohadt szemetek, hogy letiltsuk alatta a képregényeket...

exactlee:

--- Idézet ---szünet van és az is lesz. Hogy meddig, az majd vmikor kiderül.
--- Idézet vége ---
ha csak szünet van, akkor minek kellett letiltania letöltéseket, meg megcsnokítani a fórumot...
bocs de ez iszonyú nagy túlzásnak tűnik nekem.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése