HálóZsák fórumok > OFF topik
Sztrájk topik
Atlantis:
Sajnálom, hogy így alakult! Azért köszönjük az eddigieket HZS!
Úgylátszik lassan minden képregényes oldal becsuk...
manchiman:
Polgárháború
Konrad VS pepo05
pepo05:
Szerintem nem keveredtem ellentmondásba, mivel a topicválasztást én arra írtam, hogy akit zavar, hogy megszakad egy beszélgetés, azokért lehetne csinálni. Engem ismétlem nem zavar.
--- Idézet ---Azt is odaírtam hogy nem szeretek bírálni! Vagy az értelmi képességeid meghaladta?
--- Idézet vége ---
Nem bírálni kell, hanem véleményezni.
--- Idézet ---Én a hálózsáknak írtam nem neked, tőlük várok/vártam választ.
--- Idézet vége ---
Attól én még nyugodtan elmondhattam a véleményemet, mint ahogy ezt mindenki más megteheti.
Egyébként bocsánat, ha ezzel elidegenítettelek...nyugi, csak én vagyok itt ilyen utálatos fekete bárány a többiek rendes-kedves emberek.
Szerintem a hozzáállással van itt a gond.
De sajnos már így is nagyon ellenséges lett itt a légkör, amiben én is nyakig benne vagyok, szóval visszafogom magam. Konrad: nyugodtan beszélhetünk élőben is.
Nem vagyok az a beszari fajta, akik ismernek (persze élőben) azok tudják. És ismétlem nem kioktattalak, de azért biztos vagyok benne, hogy 3 szónál mindenki többet tud írni egy képregényről.
Ja és közkívánatra visszavonulok.
Köszönjük az eddigi fáradságos munkát, és sok sikert a (remélem) továbbiakhoz!
Konrad:
--- Idézet ---Nem tudok egyetérteni. Engem abszolúte nem zavar, ha egy eszmecsere közben beírnak páran 2-3 sort, vagy csak egy köszönömöt. Mondom ezt úgy, hogy a fórumozáson kívül semmit nem tettem a Hálózsákért. Akkor a honosítóknak még jó érzés is lehet. Akkor csinálni kell külön topicokat a beszélgetéseknek és a dícséreteknek.
--- Idézet vége ---
Gyakorlatilag ugyanezt írtam előtted.
Egy kicsit ellentmondásba keveredtél magaddal!
Pont az ilyen emberek miatt nem szeretek fórumozni,
akik a billentyűzet mögül kioktatnak, miközben...
Eh, mindegy. Röviden: vigyor nélkül
hegyitomi:
Nekem az most az icikepicike problémám, hogy reggel kifejtettem a véleményemet (minden szemrehányás nélkül) a topikba nem irásom miértjére amire nem érkezett azóta sem válasz az alapitó tagoktól. A másik, hogy hiányolom a többi fordító hozzászólását a témához illetve a reakcióikat.
Néhány eddig felvetett gondolatra szeretnék reagálni:
--- Idézet ---A Knet korábban mint a honosító oldalak gyűjtő helye szerepelt, mióta azonban megfeküdt a kiadóknak nincs egy olyan honosítói közösségi portál ahova szívesen felmenne az ember és nyilván a kiadás sem használt a honosításnak, amivel ugyan nem lehet mit kezdeni, de nyilván sokaknak nem esne jól hogy több éves munkájuk hirtelen mehet a kukába.
Nimrodnak valamely szinten igaza lehet abban hogy a papír alapú kiadás is betesz az egész honosításnak. A Prédikátornak tegnap estem neki miután megvásároltam és a prédikátor sztori első oldalánál tetszett (öröm,bodottá) hogy az alcím teljes egészében, az első mondat pedig szinte teljesen azonosan került papírra mint ahony a letöltött változatban volt (az egészet össze fogom hasonlítani, mert ha ilyet találunk ez is egyfajta elismerés a honopsító felé
--- Idézet vége ---
Mindkét gondolatban van vmi. Gondolta szinten engem is foglalkoztatott már hiszen a papír-jpg képregény viszonya nagyjából az mp3 vs. Eredeti zenére emlékeztet. Valjuk be öszintén mi magyarok fillérb***ó népség vagyunk. Én személy szerint (pedig dolgozó ember vagyok rendszeres keresettel) 1000 ft-ig nem gondolkodom képregényvásárlásnál. 3000-nél viszont már meggondolom, hogy egy Vincent és Van Gogh megéri míg egy Nyócker! Már nem annyira. Ezen az alapon mindig is lesz létalapja az elektronikus képregénynek. Persze amiíg a nagy kiadók meg nem jelennek Magyarországon és utáne nem néznek, hogy a honositó oldalak az utóbbi 5 évben mennyit csúsztak a jogdíjak befizetésével. Persze ez már egy másik történet.
--- Idézet ---Amit csináltok az a gyerekes hiszti szintjét súrolja. Nagy csalódás ez nekem, és tudom, hogy még sokaknak.
Mi lenne ha pontozni lehetne a képregényeket beírás és fordítás szerint? Egyszerűbb mint fóumozni. Legalábbis nekem.
de baszki nem tünt fel hogy kurvára ezen van a hangsúly?
A Hálózsak tagok kimelózzák a belüket és még emellett honosítás honosítás hátán és akkor még csináljunk már pontozást is csak mer te lusta vagy írni a forumra?
Azér legyen már 1 pofa-növekedés határ ...
--- Idézet vége ---
Igen sajnos ezek a hozzászólások tényleg az emberek hozzállását tükrözik. Miért most szüntetek meg? Miért így? Miért a kedvenc sorozatom befejezése előtt? Mintha egy leállást lehetne úgy is csinálni, hogy mindenkinek jó legyen.
--- Idézet ---Én már csak anynit fűznék hozzá a dologhoz, hogy most a "pánikhangulatnak" megfelelően megszaporodtak az újoncok, de ha visszaállna az oldal 3 hét múlva ismét minden a régi kerékvágásban mozogna, sajnos
--- Idézet vége ---
Az a baj ha egyáltalán bajnak nevezhető, hogy az oldal üzemeltetői nagyon jól látják a helyzetüket és ez nem is fog megváltozni. Persze lehet kérni űrlapot, szavazást, meg mindent de aki gép előtt ül az nagyon jól tudja, hogy mindent meg lehet csinálni a Pc-n csak baromi időigényes. Valóban ez a helyzet nem fog megváltozni. A miértekről már írtam az előző hozzászólásomban.Ezt vagy tudomásul veszik a honosítók vagy nem. Álltatni felesleges őket. A nagy ideákkal mindig sok baj van. Ez egy ilyen bicikli, ezt így kell tekerni.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése