HálóZsák fórumok > OFF topik
Sztrájk topik
horjb:
NEEEMÁRRR!!!!
De mért??
talgaby:
Abbahagyta.
horjb:
Pontosan mi történt Michoval??
pubbancs:
Uhh... Nem is tudom, hol kezdjem. Végigolvastam az eddigi hozzászólásokat és tele van a fejem gondolatok tömkelegével. Mindenesetre már az elején ki kell mondanom: bocsánat. Én is azok az emberek közé tartozom akik elhanyagolták a fórumot. Hibás vagyok, nem tagadom, hisz mennyivel kényelmesebb volt könnyed kattintások és pár soros olvasások közt képregényt olvasni. És szégyellem magam azért is mert most van affinitásom csak írni ide, és bevállalni h ha kell naponta írok csak ne szünjön meg az oldal mert nagyon sokat jelentett. Mint gondolom itt sokan mások, én is gyerekkorom óta imádom a képregényeket és szerintem a hálózsák volt a sok közül az egyetlen olyan oldal ami tényleg szép környezetben jó képregényeket dobott az asztalra. Kár érte, és valamilyen szinten érthető is. Bááááár néha a jó öreg póki és a haverjai melója is hálátlan feladat volt De remélem ti is némi szünet után felhúzzátok újra a hálóZsákot és lesz majd hová benéznem azért, hogy rosszabb napjaimba némi örömöt csepészek egy-egy szövegbuborék segítségével. Én személy szerint mocskosul teleírom majd a fórumot ha megmarad az oldal és remélem eddigi hanyagságom feledésbe merül majd...
Zerit:
jobb hijan ide:
boldog szuletesnapot, Rykov
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése