HálóZsák fórumok > OFF topik
Sztrájk topik
Abyss:
Szerbusztok
nahát....két napra elmegy az ember és mik történnek. őszintén sajnálom, mert én is szerettem az oldalt, noha én csak pár képregénnyt olvastam /Vadóc /, és azokhoz /ha csak pár szóban is/ véleményeztem is, de engem inkább a Civil war söröző fogott meg. egyszer pár hónapja amikor először regeltem és léptem be a fórumba, végigolvastam a topicot és sírtam a nevetéstől. Ráadásul ott halottam mindig új érdekes fejtegewtéseket, véleményeket a legújabb polgárháborús esemémnyről, hogy a mókás Bannerekről ne is beszéljek. Egy szó mint száz remélem valamikor folytatódni fog a dolog. nem is a képregények miatt, mert őszinte leszek jelenleg csak a Vadócot olvastam a CW-t meg DC-ről letöltöttem magam /de azért komment ment a topicba /, hanem inkább a társaság miatt. Úgyhogy én várlak titeket vissza addig is mosolyogva fogom olvasni a külföldről letöltött CW-t és majd eszembe jut hogy erről meg erről mit vitáznánk, fejtegetnénk a fórumon.
Kérdésem csak annyi, hátha tud valaki válaszolni, mert igazából számomra ez az egy kérdés fontos mert ebben tuduok én, és esetleg más is segíteni. Az oldal sztrájkol. hlaottam indokokat, célzásokat ki nem mondott indokokra. De mi egyszerű képregény olvasók /és Vadóc-fanok /tudunk-e valamit tenni /a várás, és türelem mellett persze/, és ha igen mit, annak érdekében, hogy megint üzemeljen az oldal.
Na további szép, és jó sztrájkot remélem még találkozunk az oldalon
U.I.: Talgaby: csak így csendben fű alatt hogy senki meg ne hallja;) vásárolnék honosítást Vadócból, mint majdnem hivatalos fan-club tag fel tudok ajánlani pár üvehgg sört az ügy érdekében
eagle:
Jól értem, hogy Micho abbahagyta? Az nem lehet! Mi történt?
SW fan:
Lehet, hogy útálatosnak fogok tunni, de...
...ELMENT AZ ESZETEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????????????
Csak azért, mert nem írogatunk a fúrumokba még nem jelenti azt, hogy nem szeretjük azt, amit csináltok. Vagy azt hiszitek, hogy mindenkinek van ideje fórumba írogatni? Akkor ki kell, hogy ábrándítsalak titeket.
Tudom, IGEN TUDOM!!! sz*r érzés az, ha úgy érezzük, hogy nem figyelnek minket, hiszen anno egy éve egy szerepjátékban játszottam egy másodrendu SW oldalon, és alig voltak fórumírogatások.
De amikor megnéztük, azaz ellenoriztük, hogy mennyien jártak fel a honlapunkra, és ha ezek közül csak minden második nézett csak be a szerepjátékos topicocba, akkor az már azt jelentette, hogy népszeruek vagyunk. Ez úgy mindenkivel együtt 2000-2500 embert jelentett hetente miután elosztottuk héttel a számot (mert ugye egyes emberek hetente többször is bejöhetnek), és kivontuk belole a mi belépéseinket. Pedig mi tizenketten voltunk.
Légyszives "ne vegyétek anyázásnak": Miért nem ellenörzitek saját honlapotokat, hogy mennyien léptek be az adott napokon? Sokkal inkább elorébb mennétek vele, mint fogni magatokat, és szüneteltetni. Tudjátok vannak olyanok, akik csak hétvégén érnek rá. Vannak olyanok, akik szinte naponta feljárnak.
Persze a honlapnak van egy nagy hátránya, és talán ez a baj abban az esetben, ha csökkenne a látogatók száma: ha belekezdtetek valamilyen sorozatba, akkor fejezzétek is be. Én már hónapok óta várom Salvatore: Otthon címu muvének folytatását, hogy a Vérvörös Birodalmon kívül más is említsek.
Hónapok óta várom a Rémálom az Elm utcában folytatását is.
Itt szeretnek titeket, és az a tény, hogy nem írogatnak a fórumba az azt jelenti, hogy egyszeruen az emberek elfoglaltak, vagy szégyenlosek, vagy megelégednek veletek, és rátok bízzák a dolgot.
Nem kell kétségbeesni. Én is csak nagy nehezen vettem rá magam, hogy regisztráljak, és semmi kedvem sem volt hozzá egyébként, csak arról akartalak gyozködni titeket, hogy folytassátok a Vérvörös Birodalmat.
De ha már van heti 2-5000 ember, aki rendszeresen feljár, akkor már az o kedvükért is megéri folytatni.
atmosphere007:
Forr a fórum! Bár én megtartom magamnak a könnyeimet, szerintem se szünjön meg az oldal. Persze ezt most mondhatják, hogy csak a befejezetlen Vadóc sorozat miatt mondom. Nos, ez részben igaz: de vannak jó egyéb Marvel sztorik. Meg az oldal is jó. Majdnem mindennap ellátogattam ide az elmúlt másfél évben.
De azért én (szokásommal ellentétben) optimista vagyok. Csak nem szűnik meg az oldal. Az x-fanzine se szűnt meg. A Spidertom viszont igen.
Szóval mindenki, aki azt akarja, hogy ne szűnjön meg az oldal, hozzon magával még egy embert!
A remény hal meg utoljára, ugyebár.
jgabi12:
ne szünjön meg képregény oldal!!!!!!!!!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése