HálóZsák fórumok > OFF topik

Sztrájk topik

<< < (153/174) > >>

hegyitomi:

--- Idézet ---Úgy látszik a legtöbb Hzs látogató gépéhez van billentyűzet is, nem csak egér amivel a downloadra klikkel.
Nem hittem volna...  

u.i.:
Regnar és Gorgonita rulez 
--- Idézet vége ---
A tény, hogy ebben a topikban pezsgő élet folyik csak megerősíti az alkotókat abban a hitben, hogy az embereknek csak akkor nyílik meg az alkotói vénájuk ha elvesznek tőlük valamit, ami eddig ingyenes volt és korlátlan.    

Recsi:
Úgy látszik a legtöbb Hzs látogató gépéhez van billentyűzet is, nem csak egér amivel a downloadra klikkel.
Nem hittem volna...  

u.i.:
Regnar és Gorgonita rulez  

g33k:
Sziasztok!

A magyar képregényes oldalak közül nálam ketten osztoznak az első helyen. Ebből az egyik a Hálózsák. Jó dolog, hogy megpróbáltok emberibb viszhangott kelteni a látogatottsági mutatóknál, de azokat se felejtsétek el. Ha nem tetszene a munkátok az embereknek, nem járnának vissza ide. Én eddig is csak tisztelni tudtam azt a lelkesédést, és energiát amit ebbe az oldalba fektettetek, és ezzel szerintem nem egyedül vagyok így. Az eddig néma, vagy csak ritkán hozzászóló emberek között pedig  sokan érezhetnek még így.
Sokszor dobtátok fel a napjaimat, és ezt most szeretném megköszönni nektek. Akár folytatjátok, akár nem. De remélem folytatjátok.
Én leginkább a Sci-Fi - Fantasy kategóriát szerettem nálatok, de ez a Hálódarkkal együttvéve országos szinten egyedülálló dolog volt. Örültem hogy itt a szuperhősőkön kívül mást is tudtok mutatni, és nem is akármit.

Köszönök mindent, és remélem folytatjátok.

Soulreaver:
Uff emberek !

Nos, én személy szerint nem vagyok egy nagy forumozó, de amikor megláttam a kiírást a főoldalon, hogy egy ideig szünetel az oldal, kissé meghűlt az ereimben a vér.
Végigböngésztem már a netet keresztül-kasul, de meg kell mondjam, kevés ilyen gazdag és jó oldalt találtam, amit képregényekkel foglalkozik  

Ami azt illeti, egy jó ideje ide látogatok, mondhatni, a levelzésem után azonnal ez az oldal következik a nézelődési listámon  
Imádom ezt az oldalt.
Azonnal regisztráltam a fórumra, hogy kiderítsem, hogy miért is van ez a szünet ?
Mondjuk, eddig ok, hogy nem voltam konkrétan fórumon, ill. másútt se szocializálódtam itt a Hálózsákon, de soron kívül már vagy egy jó éve itt gubbasztok a gép előtt és lelkesen várom az újabb és újabb magyarosításokat.

Nagyon remélem, hogy nem szerenétek abbahagyni...
Jó lenne tudni, ha tudunk segíteni, mint mezei, lelkes képregényolvasók valahogy ?
Nagyon nekikettyennék, ha megszűnne ez az oldal                      

skizzi:
ja is elmetnem 3napra erre sztrájk mre visszajövök

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése