HálóZsák fórumok > OFF topik

Sztrájk topik

<< < (150/174) > >>

Daredevil:
Most az újonc mazsolákhoz szólok (remélem nem leszek nagyon durva): Miért csak most jöttök a fórumra a jó kurva életbe? Most, hogy már a megszűnést fontolgatják hirtelen megjött e kedv, hogy írjatok a fórumba. Személy szerint az ilyen viselkedést még mostani miniszterelnök erkölcsi moráljáa alatt elhelyezkedő cselekedetnek tartom. Én már legalább 2 éve vagyok változó aktivitással tagja a fórumnak és nem esett le a kezewm egy rövid dicséret, vagy elmarasztaló kritika begépelésétől. Ráadásul ez nem is vette el annyira za időmet. Példának hoznám fel Talgabyt, aki köbö egy éve jelent meg a fóumon és azóta már tagja a HálóZsák team-nek. Egyetemre jár és mégis van ideje hozzászólni, sőt mostanság már a tanulás melett még fordít és beír is és több, mint 1000 hozzászólást írt, ami egyetem melett nem kis teljesítmény. Szóval már korábban is írhattatok volna ebbe a kibaszott fórumba, nem döglötök bele. Nem éreztem késztetés eddig erre, de most már kimondom: MEGVETLEK TITEKET, MERT CSAK VÉSZHELYZETBEN VAGYTOK KÉPESEK HOZZÁSZÓLNI!!!!!

Most biztos sok ellenséget szereztem magamnak, de ezt az ígérgetés, hogy "Jajj csak folytassátok, elársztom a fórumot hozzászólásokkal" típusú hozászólásokkal próbáljátok elérni, hogy újra máködjön az olda egyszerűen szábalmas. Le merném fogadni, hogy ha megtörténne a sztrájk feloldaása ugyanúgy nem szólnátok hozzá., mert elértétek a célotokat.

Másodjára is kérem mindenki elnézését a sok helyen durva hangnemért, de inkább ez, minthogy lerombolja a házam dühömben.

freakdavE:

--- Idézet ---Inkáb jó hír az számunkra, hogy senki se gondolta volna, hogy ez bekövetkezhet, hisz azt mutatja, hogy a munkánkat jól végeztük.
--- Idézet vége ---
Méghozzá annyira jól végeztétek, hogy (mint azt egy azóta felfüggesztett topikban említettem) mahdi-val közösen elkezdtünk saját honosításokon dolgozni.
Majd meglátjuk mi lesz belőe.  

--- Idézet ---Ami gondunk van - ha van, ha nem van - nem tartozik az olvasókra, belső ügy, belsőleg kell elrendeznünk.
--- Idézet vége ---
Ez természetesen így van. Én nem is firtatom, hogy miért tört ki ez a sztrájk.
Remélem sikerül megoldani az esetleges problémákat.

Nekem igazából nem a miértekkel, hanem a hogynokkal van problémám. Azért finomabban is megoldhattátok volna a dolgot. Tényleg dúrva volt, amikor a 11. oldal után váratlanul a 12. már nem jött be, miközben éppen olvasom a képregényt.   (Amúgy az első 11 oldalnyi anyagért gratula talgaby-nak és Gabe-nek.  )
Én hülye még filóztam is rajta korábban, vajon mi lesz a meglepetés.   Aztán kapom a   az arcomba. Szvsz ilyen kellemetlen meglepetést nem illik okozni a munkátokat szerető és néha véleményező közönségnek.
Szerintem bejelenthettétek volna a dolgot előre, vagy nem kellett volna előtte frissíten. Persze ez csak stílus kérdése. A lényeg, hogy ti szüneteltek, mi pedig várjuk a sztrájkotok végét.

Minden jót! Remélem még folytatjátok!

talgaby:
Szerintem meg félreértetted.  Én arra értettem, hogy az olvasók az esetleges belső gondokat nem veszik észre, ami jó. Ami problémánk meg van az olvasókkal (felhívnám a figyelmet, hogy nem fórumozót írtam...), azokat kifejtettük már az előzőekben, magunkat meg nincs értelme ismételni.

hegyitomi:

--- Idézet ---Valóban, a hír elég szükszavuan fogalmazott, ha én írom, akkor pár mondattal hosszabb lett volna. Szerencsétek, hogy Troll ilyen vajszívű. A bajt én ott látom, hogy sokan nem veszik észre magukat, sőt, mások sem látják meg az ő viselkedésükben a rosszat. Ez a komunikációs probléma: a nyilvánvalót is ki kell mondanunk, sőt, nem egyszer, nem kétszer... és erre mindig érkezik egy újabb kérdés, ami további magyarázkodásra kényszerítene. Pedig kis gondolkodással rá lehet jönni mindenre. És ami a legdurvább, az hogy nem értik egyesek a "SZÜNET" fogalmát. Nem egyenlő a megszűnéssel. Ha a főoldalon megváltozik "MEGSZÜNT"-re, akkor kellenének a gyászos hsz-ek. Természetesen el van olvasva az egész, sőt néha egy egy pofátlanság láttán igencsak beszólnék egyeseknek, de nem teszem.

A pénzes témát pedig fölösleges feszegetni, nem erről szól a dolog.
--- Idézet vége ---
Na nem tudomÉn amondó vagyok, hogy a legrövidebb út az egyenes.Ennel a topiknak léte és aktivítása élő bizonyíték arra, hogy a probléma sok embert foglalkoztat. A "szünet" fogalmát meg valószinű értik és ennek puszta ténye is kiváltja az aktivitást.

--- Idézet ---Bízom (inkább mostmár csak biztam) benne, hogy mások majd észreveszik az olvasók közül, és maguktól is rájönnek pár dologra.
--- Idézet vége ---

Valószinűleg rájöttek.Történtek is egyes forumozótársakat  elmarasztaló kijelentések ezeket visza lehet keresni. Viszont ez még mindig csak az internet. Itt nincsenek hangok, testbeszéd, mimika,tekintet, csak karakterek. Másból nem tudunk főzni csak az általatok leirtakból.  Ha valaki jókedvű akkor is ugyanazokkal a betűkkel ír mintha haragos. Így nehéz bármire is reagálnunk illetve okulnunk változtatnunk.

--- Idézet ---Dehát amíg bizonyos viselkedésformák ilyen természetesnek hatnak...  nem is tudom mit mondjak. 
--- Idézet vége ---

Csakis az igazat. Szerintem mindeki a konkrétumokból ért és tanul esetleg megsértődik. De túléli.

Itt van mindjárt egy jó példa: Mostanáig azt hittem, hogy a probléma ránk nem véleményező, fórumozó, tagokra vezethető vissza.

Erre most olvasom Talgaby beírását miszerint:

--- Idézet ---Nincs. Ami gondunk van - ha van, ha nem van - nem tartozik az olvasókra, belső ügy, belsőleg kell elrendeznünk.
--- Idézet vége ---

Tehát amit eddig leszűrtem az egyszerre kiderült, hogy nem teljesen igaz, sőt az olvasókon kivülálló okokról (is) szó van.

talgaby:

--- Idézet ---Két nap alatt beirt egy-két tucat ember és nekem nagyjából úgy tűnik, hogy egyik sem vette észre, hogy volna bármi problémátok is. Őszintén szólva én is így voltam ezzel. Nincs itt vmi konunikációs hiba?
--- Idézet vége ---
Nincs. Ami gondunk van - ha van, ha nem van - nem tartozik az olvasókra, belső ügy, belsőleg kell elrendeznünk. Inkáb jó hír az számunkra, hogy senki se gondolta volna, hogy ez bekövetkezhet, hisz azt mutatja, hogy a munkánkat jól végeztük.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése