HálóZsák fórumok > OFF topik

Sztrájk topik

<< < (140/174) > >>

wmitty:
Nem akarok "ünneprontó" lenni, és kérek mindenkit, ne is értsen félre, de: ugye annak, aki egy képregényt beszerez, magyarra fordít, beír vagy nemtudoménmilyen módon közzétehetővé tesz - annak ez neki magának (is) örömet okoz?! Nagyon bízom benne. Mert ha nem, ne tegye. Akkor ér az egész valamit, ha az örömünk közös. Ha mindenki megtalálja a számítását. Azért van az egész, nemde. Ebben és csakis ebben az esetben tudom teljes mértékben elfogadni, megérteni annak a csalódottságát, aki arra vágyik, hogy a közös öröm bizonyítékait - számára ismeretlen emberek (az oldalt látogató letöltők) részéről - érezhetően, kézzelfoghatóan tetten érhesse (ezek volnának a beírások a fórumba). Csalódott, ha nem talál ilyeneket. De ha ez már azzal is együtt jár, hogy az eredeti, személyes örömét is elveszti/elvesztette ebben a tevékenységben (honosítás), akkor nincs mese, abba kell hagyni. Ez nem megy, csak élvezetből. Vagy tévednék?

izsook:
Akkor Én is jelezném, hogy rajtam és kollégáimon mélységes bánat lett urrá mikor megtudtuk, hogy az oldal szünetel. Főleg a Forgotten Realmos képregényt sajnálom, mert nagyon kíváncsi lettem volna a száműzött befejezésére, de  nem  

A nem reagálásokat a topikba Pl.: regisztrált belépéssel való letöltés már meg is oldotta volna

Galamb:
Köszi talgaby, Gabe. LE A KALAPPAL. Remélem Hosaka válaszolsz majd, tényleg érdekel, mit írsz majd.

Gabe:
A scan beszerzésétől a hírek megírásáig (úgye, az oldal is hozzátartozik, rengeteg munka van vele) cirka 15* óra. Darabja. De ha valaki egy 100+ osba kezd, akkor fölösleges számolni, mert ilyesztő szám jönne ki  . A 15 óra egy "haladosabbra" vonatkozik. A Street Fighter pl oldalszámtól függetlenül nem az. Ezért bántó ha követelőznek egyesek, hogy ez vagy az miért nincs már. Az idő nagy úr... A szabadidő meg mégnagyobb.

Igaz, ami igaz, vannak szerencsésebb sorozatok is, ami gyorsabban megvan, mint pl. az MGS. Az max. 8 óra. De az a ritkább, mert írtam már be 8 oldalas képregényt egész nap is. De lehet pl. tökölni egész nap is egyetlen bóritóval.

*A 15 órába a fordítás időtartalmát is beleértve, amit talgaby lentebb említett.

beigli69:
lehet hogy egy pettyet OFF lessz de kezdem egyre inkább érteni (és elfogadni akármi is lessz a vége) az alkotók döntését (és sajnos most tudatosult hogy ehhez én is hozzájárultam bár nem ez volt a számdékom, még ha ez is érződött is ki belőle)
Ez a megvilágosodás az XFanzine-on olvasott olvasott egyik hozzászólásokból, és ennek a topicnak a folyamatos követéséből jött.
És valóban ez lehet ami a leginkább bosszantja a honlapot készítőket:

Hétről, hétre felteszik a rengeteg idejüket és munkájukat felemésztő honosításokat, és rengetegszer csak annyi a visszhang "jó volt , mikor jön a következő??"    és ezt nem mindig csak pusztán kedvcsináló érdeklődésként, hanem már egyenesen követelésként is értelmezhették a HZS tagok (ezúton ismételten bocsánatot kérek ha követelőzőnek tűntem volna)

Bocs ezen hozzászólást 13:15-kor kezdtem és mikor befejeztem látom hogy enyhén okafogyott    mivel már ti is kifejtettétek ezt bővebben.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése