HálóZsák fórumok > OFF topik
Sztrájk topik
Abyss:
No két dolog meg egy utóirat;)
1: szeretnk bocsánatot kérniu Talgabytól, remélem levágta, hogy a sörös megvesztegetés csak poén volt, és nincs harag
2.: a véleményezéssel. csak egy kis szösszenet. Az az egyik nagy baja a mai világnak, és ezen belül a magyar társadalomnak, hogy az emberek többsége nem tud visszajelzést adni /tisztelet a kivételnek/. Itt nem csak a sorok számáról van szó. Valóban, az hogy melyik oldalon van nyomtatási hiba olyan visszajelzés amit újabban nem lehet, és nem is hiszem hogy kell elmondani. Viszont a visszajelzésnek pont az a lényege hogy elmondhassuk, milyen érzéseket keltett bennünk a az adott mű. Márpedig mindenkinek a saját érzése egyedi, és utánozhatatlan. Mindegy ha a közönség sír, vagy nevet, a lényeg hogy ne köhögjön..alapigazság szerintem. Ha egy képregényre nem jön semmilyen vagy kevés visszajelzés akkor az azt is jelentheti, hogy nem keltett érzéseket az olvasóban, márpedig így valóban nincs értelme csinálni.
U.I.: bár már mások is elmondták....véleményem szerint nagy előnye volt az oldalnak, és a fórumának /mint álltalában a képregényes fórumoknak/, hogy a politika ide nem tette be a lábát, ésnem mentek itt végbe menő viták arról, hogy ki szerint lopott többet egyik vagy másik főokos.
Peace, Respect, Love
Gabe:
Én most kezdtem el a Fantasztikus Négyest kb. előlről, tehát nyugdíjas koromig fognak állni a hátam mögött, és követelni, hogy azt a cirka 500 részt csináljam meg, ami vissza van, a többi képregénnyel egyetemben. huh... Elment az eszed? Van itt Bosszú Angyalai is (többszáz résszes az is). Ha azt mondod, hogy azok téged nem érdekelnek, vagy túlságosan hosszúk (másnak a kedvenceiről beszélsz) akkor eleve különbséget teszel olvasó és olvasó között. Milyen alapon kellene a számodra szükséges képregényeknek (vagy a "rövideknek") elsődleges prioritást adni? Akkor én is javasolnék valamit, amiben a két frissítés közötti várakozással töltött idődet töltheted: tanulj meg angolul (ha tudsz akkor számodra az oldal használata úgyis fölösleges, mert a fórum nyilvánvalóan nem hat meg, más meg nem maradna amit önerőből ne tudnál elolvasni).
Ez azzal a nyilvánvaló előnnyel is járna, hogy nem függenél a "szemét" honosítok kényétől, kedvétől, ízlésétől, munkabírásától.
Azt hiszem fárasztó ez a sztrájk. Amíg nincs vége lelépek én is, inkább a szélmalomharc helyett a pihenést választom. De ne marjátok egymást a továbbiakban, fölösleges. Nem ér semmit, kb. 20 az átlagos létszám a topikban, szemben a napi 800 látogatóval. A maradék 780 embert nem győzitek meg semmiről, mert nem is látnak titeket. Pedig az oldal működése szempontjából a létszámúk folytán ők a "fontosabbak" (ne értsétek félre). Inkább menjetek át más oldalakra, ha olvasni akartok, vagy csináljatok valami mást de ennek nincs sok értelme. Ha az oldal újra menni fog, akit érdekel az úgyis észreveszi majd.
Minden jót.
SW fan:
--- Idézet ---Oké! Feladom! Egy közgázassal soha nem érdemes vitatkozni!
--- Idézet vége ---
Persze nem felvágózásból mondtam, de ez tényleg így van, barátom.
SW fan:
Újfent megemlítettem, hogy van egy tagadhatatlan hátránya a honlapnak: ha már belekezdtetek egy sorozatba, akkor fejezzétek is be, kivéve ha túlságosan hosszú, és ne kezdjetek be újabb és újabb történetekbe, mialatt az emberek hónapokon/évszakokon átt várják a folytatást.
Ez egy újabb elönye annak, ha a képregények alá kiteszitek a nem kötelezo véleményezést.
Ha ugyanis bizonytalanok vagytok abban, hogy jónak találják azt a bizonyos sorozatot, akkor így véleményt tudnak írni, amivel ti is tisztában vagytok.
Galamb:
--- Idézet ---Egy dolgot azért figyelmen kívül hagysz. Kik jönnek be ide? Azok, akik elfáradtak, és itt akarják kipihenni a nap fáradalmait, egy-egy új honosított képregénnyel. De ha más dolgaik vannak (merr én is foleg csak esténként jövök), akkor eszükbe sincs írni, mert egyszeruen kimerültek. Tolük ne várjatok írást.
Vannak olyanok, akik unalomuzonek, vagy érdeklodésbol jönnek ide. Megnézik, elolvassák, jól érzik magukat, de egyszeruen nincs erejük írni valamilyen okból. Ez lehet fáradtság, vagy egyéb ügyes-bajos dolgok. A harmadik lehetoség az az, hogy "minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel megvagyunk elégedve." Ok meg ezért nem írnak. Mert megelégednek veletek, és rátok bízzák dolgokat.
Szvsz az lenne a legjobb, amit alább mondtak. Ha minden képregény alá kiraknátok egy véleményezo téglalapot amibe mindenki beírja a véleményét persze nem kötelezo, hanem önkéntes alapon. Így is lesznek olyanok, akik nem írnak?
K-E-V-E-S-E-B-B-E-N!:D
Miért?
Mert eddig az volt, hogy aki véleményt akart írni annak regisztrálnia is kellett. Na most valljuk be: ez sokak számára elveszi kedvet, mert igen körülményes, azaz inkább idoigényes. És ez sokak számára nem éri meg.
Ugyan nyitottatok egy társalgót, de oda végülis azért nem mernek írni, mert nem tudják, hogy OFF-olnak-e a véleményezéssel, vagy sem.
És igazuk van.
Miért?
Mert a véleményeket a fórumba kell írni.
DE! :-)
Ti önkéntesen a szórakoztatóiparban dolgoztok. Na most nem tudok, hogy ki tanul nálatok közgázt, de vegyétek figyelembe, aki a szórakoztatóiparban fogyasztóként jelenik meg az elsosorban rövidtávon gondolkodik.
Éppen ezért akinek megtetszett megtetszett egy képregény biztos tud legalább két mondatot mondani. Vagy csak annyit, hogy "Király volt!".
Miért?
2 okból:
1. Mert még nagyon a fejében van.
2. Mert nem kell a regisztrációval bajlódnia.
+1. Ha ti ezeket a véleményeket tudjátok ellenorizni, akkor tisztább képet kaptok.
De azt várhatjátok el az emberektol, hogy tömegesen regisztráljanak. Hiszen aki a szórakoztatóiparba megy felfrissülni az a rövidtávú kielégülést keresi, és nem akar öt percet bajlódni a regisztrációval, mert nincs hozzá kedve.
Ilyenek a magyar olvasók. És nem csak itt, hanem más képregényoldalakon is.
--- Idézet vége ---
Oké! Feladom! Egy közgázassal soha nem érdemes vitatkozni!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése