HálóZsák fórumok > OFF topik

Sztrájk topik

<< < (128/174) > >>

exactlee:
No, még mindig nem frissült az oldal. Ez már pofátlanság!!!!!!!!
Tudjátok mit?   ti   -ok, meg egyébként is   .

Recsi:

--- Idézet ---off

BEIGLI69 a honlapom címe Hosaka Boardgame Site

/off
--- Idézet vége ---

off
Király a honlap Hosaka!  
Ja, és regisztráltam is.  
Sőt írtam a chatboxba.      
/off

Petyaman:
WWáááá hegyitomi kösz szépen, kajak működik.    

DD: Így már mindjárt más, hogy elnézést kérsz, a mai világban, mikor mindenki csak a maga igazát szajkózza, ez igazán üdítő és közben rájöttem, hogy nem is az újoncokkal, hanem a követelőzőkkel van bajod.

És én nem tartozom közéjük.

hegyitomi:

--- Idézet ---Hegyitomi:
én meg már azt hittem  az avtarodból, hogy a pszichedelika imádók sorába tartozól
(Krisna egy fekete ló hátán lovagol át a tűz elementális világából a vízébe)
--- Idézet vége ---
örülök, hogy ennyi embernek szemet szúrt az avatarom. Végtére is ez az avatar célja...a figyelemfelkeltés

pepo05:
Nah, én is végigolvastam vagy 3 oldalt. Komolyan mondom egyre viccesebbek vagytok néha...  amúgy kár, hogy van olyan még mindig, akinek halvány-lila gőze sincs, hogy miről szól ez az egész. De ahogy látom ez már nem is fog változni. Persze még változhat! (ici-piciként jegyezném meg, hogy itt van példa Gabe, nem csoda, hogy szegényt már fárasztják ezek a dolgok)

Ja és leszek olyan személyeskedő-tapló-tűrhő-bunkó-parszt-állat, de megkérdezném a tsiztelt uraktól, hogy egy regisztráción mi a kénköves menkű terhes és időigényes?

Ui: Punkológus! Jól eltűntél...remélem egy másik oldalt sem felejtesz el, aminek második része Tom.  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése