HálóZsák fórumok > OFF topik

Sztrájk topik

<< < (126/174) > >>

kron82:
Megint írok,hátha javít valamit a jelenlegi helyzeten. (esetleg még az oldal megszünése elött kilépek a tesco gazdaságos megjelölésből) Silex-el beszélgettem erről  a helyzetröl és ha még neki sem egyértelmű a kialakult helyzet,akkor mit szóljak én,egyszerű földi halandó? Remélem mindenki érzi,hogy aki most az olvasók oldaláról követelőzik,az csak alattunk vágja a fát!  Tehát,nem bunkó,csak negatív exactlee,picit fogd be!

Gorgonita:
A ComicSquad fórumát hol találom? Beregeltem hozzájuk cirka 3 perc alatt, és közben még arra is maradt időm, hogy négyszer elénekeljem a nevem Rock a nevem Roll, de fórum az nincs. Hulk & Thing  

Jean-Luc Picard kapitány: Kormányos! Irány kettő-négy-egy! Hatos fokozat. Energiát!
 Geordi LaForge: Szállj ki és told meg öreg! Elfelejtettünk tankolni.

Zerit:

--- Idézet ---Úgyhogy viszont soha nem látás, és főjetek a saját káposztalavetekben hülyegyerekek!
Ezt a faszarcú egy csapatot...
--- Idézet vége ---

Jötün: en ennek ellenere szeretlek teged

udv
egy faszarcu HZS tag

Gabe:

--- Idézet ---hanem hogy igenis vannak
felnőtt emberek akiknek a munka és a család mellett örülhetnek, hogy hódolni
tudnak ennek a még mindig tartó gyermekkori szerelemnek.
--- Idézet vége ---

kiegészítés: ugyanilyen emberek szerkesztik az oldalt is. Éppen ezért értékelhető volna a dolog. Na mindegy. Az alattad 2-vel lévő vélemény pont megérdemli a sztrájkot, nem?
Vagy tán ilyen embereknek kellene tovább csinálni?

Killjoy: véleményemet írtam a belsőbe. Talán ott kellet volna kezdened, nem?  

Blixxxa:
Na, akkor hagy fejeljem meg Killjoy (végre Téged is láttunk itt) véleményét egy két gondolattal...

Jó ideje vagyok tagja ennek a "faszarcú csapatnak". Nem véletlenül idézem kedves Jötün látogatónk épító gondolatainak és jelzéseinek eme igen helytálló jellemzését a HZS Teamra. Tényleg azok vagyunk... Ha belegondolok abba, hogy munka után (amikor más fáradtan hazamegy és megkuksizza, van-é friss, mert kikapcsolódna, de mivel már nincs ereje, nem minősíti az olvasottakat...) én még elkezdek beirogatni, borítót retusálgatni (mert napi 10 óra a munkahelyen nem fáraszt el), közben az asszony + gyerek boldog, hogy nonprofitállok éppen ahelyett, hogy velük foglakoznék, beszélgetnék, játszanék vagy bármi mást...

Szóval így vagyunk mi honosítók, kinek van családja, kinek nincs. Ki dolgozik, ki nem... De csináljuk azt, ami nektek, olvasóknak örömöt okoz. Én személy szerint nem várom el érte a hozsannákat, a köszönöm áradatot, de ha jön, megmelengeti szívemet, örömmel tölt el és új lendületet ad. És gondolom mindenki így van vele.

És hogy mindezt ingyen is tesszük... Szóval kedves Jötün... Tényleg nagy faszok vagyunk. Remélem még sok ilyen jó kritikát kapunk. Ez a hozzá állás lendíti előre a dolgokat, új energiával tölt fel (a düh is energia). Na mindegy, nem akarok beleesni a saját csapdámba (ha már leszúrtam Daredevilt - azóta nagyon visszafogottan és kúlturáltan mérgelődik és ezt köszönöm DD! - és pepo05-öt), inkább hagyom az egészet.

Tehát Killjoy eszmefuttatása nagyon sok igazságot rejt. Azt hogy mi lenne a jó megoldás, hogy mindenki elégedetten döljön hátra... én sem tudom. Talán ha az olvasók kicsit közelebb kerülnének a csapathoz, ha egy kicsit jobban bevonnánk öket, talán Ők is máshogy állnának hozzánk. Hogy ezt hogy lehetne elérni? Azt hiszem a börzén lesz miről beszélnünk (már aki ott lesz). Az az ötlet, hogy a Chatbox-ba lehessen véleményezni is meg köszöngetni, ezt én is pártolom. Aki meg komolyabb véleményt akar, vagy velünk akar többet komunikálni, annak ott lesz a Fórum. Aztán azt is meg lehetne tenni, hogy időnlént nyomnánk fel olyan képregényeket, amit csak fórumozó, bizonyos pontszámot elért olvasó tudna letölteni. Ezek amolyan bonusz anyagok lennének (van olyan könyvkiadó is, aki így hálálja meg a tagsági kártyát). Szóval sok mindent lehetne tenni azért, hogy ez a kis közösség egymásra találjon, és sok mindennel ki is lehet nyírni az egészet.

Aki meg bosszúból ezért a sztrájkért megvonja tőlünk bizalmát és azzal fenyegetőzik, hogy többet nem olvas minket...  
Nem kötelező. Mint ahogy nekünk sem megosztani, nektek, olvasóknak véleményezni, nekünk reagálni rá, nekem ide írni...

Apropó, kedeves HZS tagok... való igaz az is, hogy sokszor mi sem siettünk válaszolni az olvasói kérdésekre, reagálásokra... mi sem vafyunk ártatlanok abban, ami idáig vezetet. Nekünk is változtatni kéne egy két dolgon.

Na, ennyi. Eleget faszarcoskodtam itt.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése