HálóZsák fórumok > OFF topik

Sztrájk topik

<< < (114/174) > >>

exactlee:
felfogták elsőre, is, és valószínűleg ha meg is csinálják, nem fogják kb. öt perc alatt(gy.k.:KUSS)

ceen:
én kommentelést követelek! És akkor megkapják a fordítók a visszajezlést. Elnézést kérek, hogy erőszakos vagyok.

exactlee:

--- Idézet ---Na jó poén volt sokan hozzászóltunk, most már vegyétek le blokádot

--- Idézet vége ---
"Igenis!" mondta az elsőtiszt, majd közvetlen utána a következőt ordította a tőle fél méterre álló fedélzetmesternek: "Vitorlát bonts, irány észak-északnyugat!", aki a váratlan és meglehtősen hangos parancsszó hallatán először is lenyelte a pipáját (mellesleg ezekután napokig dohányt köhögött fel, ami jelentősen megnövelte a tetszési indexét a legénység körében), majd morózus hangulatban(hiába, az egyetlen pipája elvesztése fel szokta ingerelni az embert) továbbította az elsőtiszt parancsát a legénységnek. Az új matrózok sajnos még nem voltak felkészítve a fedélzetmester ideges hangulatára, így többen közülük az üvöltést elsőre tengeri szörnynek tulajdonították, és menekülőre fogták a dolgot, a legközelebb álló matróz pedig akkor kapta Jobbfülű Jimmy nevet, mivel a bal füle felmondta a szolgálatot az elementális akusztikai támadás hatására. Végül a rutinosabb tengerészek segítségével ellátták a sérülteket, és munkához láttak, minek következtében a hajó békésen elvonult, a blokádot feloldották.

-Fejezetek a HZS Legyőzhetelen I. osztályú cirkáló történetéből.

freakdavE:
Jó sok hozzászólást kellett most elolvasnom.
Örömmel tapasztalom, hogy lecsillapodtak a kedélyek. Újra beszélgethetünk, véleményt cserélhetünk a fórumon. Az értelmetlen viták önnön farkába harapó kígyója lassan kimúlik, és teteméből az intelligens eszmecsere vadvirága sarjad... és talán egy új HálóZsák.

--- Idézet ---Nem is beszélve azokról a gonosz és sokszor el?forduló röviditésröl, amikkel mi nap mint nap dobálózunk. Pl. nem hiszem, hogy valaki sokat ért abból kezd? létére, hogy BMB elég jó az USM-be, bár a DD vol.2-ben volt igazán zseni és hogy JMS mit m?vel az ASM-nél az már botrányos és az X-es kavalkádról nem beszéltem.
--- Idézet vége ---
Lehet, hogy egy kezdőnek nehéz ezt kibogóznia, mint a gordiuszi csomót. De ha Nagy Sándor után szabadon átvágja azzal, hogy megkérdezi, mit is takarnak a rövidítések, szerintem bármelyikünk elárulja neki.

ceen:
de meglehet nézni bármeyik nagyobb honlapét.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése