HálóZsák fórumok > OFF topik

Sztrájk topik

<< < (112/174) > >>

exactlee:
Na akkor most kapsz egy gyors leugatós, kiokosítós választ személyesen tőlem, remélem tetszeni fog.
1. Az oldal nem szűnik meg, csak a honosítók, mondjuk úgy őszi szünetet tartanak(amiből lehet hogy téli lesz, de ebbe most ne menjünk bele.)
2. A Spidertomon ugyan már nem találsz letölthető képregényeket, de amik ott honosítva voltak átkreülnek/tek másik oldalakra. Ezekből annyi van, hogy én nem tudom fejből, nézz utána a Spidertom fórumán. Igen van nekik is, és biztos örülnének ők is, ha ennyien látogatnák őket.

Gza:
Szépen kérlek benneteket, hogy folytassátok az oldal működtetését. Én nagyon megszerettem ezt az oldalt. Ha megszűnik, hol fogom Peter kalandjait olvasni? Már a Spidertomon sincs.   Remélem folytatjátok, nagyon várom a fekete pókruhás történeteket! Köszönöm.

Konrad:

--- Idézet ---Konrad szerintem az az ezres nállam marad. Amit felvázoltam az tipikus magyar viselkedés. Fogadkznuik, fogadkozunk, oszt' semmit nem változtatunk. Ilyen egy átlagmagyar.
--- Idézet vége ---
Az ezres csak poén volt? Akkor te is csak fogadkozol de...  Akkor nem is fogok fórumozni.  

Az átlagmagyar mióta olvas képregényt?    
Kicsit nagyot lendülne akkor a képregény piac. És lefogadom hogy a kiadókat a visszajelzés érdekelné a legkevésbé. A vásárlási adatok kielégítenék őket. De szép is lenne.  

Punkológus:
bocs a floodért

ceen:
ilyennel tudok szolgálni
 --http://halozsak.tlof.hu/images/cw-banner-60.jpg és nyomd meg mégegyszer az IMG gombot. Ezután leokézod az egészet és kész van.
Remélem segítettem

Punkológus:

--- Idézet ---Hát, én azért annak is örültem, ha beírtak annyit, hogy tetszett, mert az azt jelentette, hogy megnézte valaki.
Kicsit a rövidítések tényleg ijesztőek egy külsősnek, lehet kéne csinálni egy szótárat.
--- Idézet vége ---
Ezt tökéletesen értem, nagyon is igazad van, csak kicsit próbáltam visszahelyezkedni a tanulószerepbe. Mindig ezzel védekezek, nehogy elérjen az idősek csúf cinizmusa  

Azt még hozzátenném a rövidités dologhoz, hogy kérdezni természetesen szabad, hisz mindanyian szeretünk egy kicsit dicsekedni a tudásunkal (persze csak tiszteséges módon)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése