HálóZsák fórumok > OFF topik

Sztrájk topik

<< < (12/174) > >>

kaine:
Ez most vicc lesz, mert én még sose hallgattam képregényolvasáshoz zenét aláfestésnek. Magyart nem is szeretek, mert akaratlanul is elvonja a figyelmem a szöveg. De úgy gondolom akció képregényhez hallgassatok Running Wildot, drámaihoz meg Silent Hill zenét és minden a legnagyobb rendben lesz.  

Gorgonita:
Már rég nem hallgattam zenét képregényhez, arra sem emlékszem, hogy akkor mit és mihez.
 Ez szerintem függ az olvasó zenei izlésétő, és értelmezésétől is. Egy-egy alkotás egészen eltérő hatást vált ki más-más emberekről. Pl suliban egyszer feladták, hogy fejtsük meg, miről szól Ady Fekete Zongorája. A többség az Életre voksolt. Én voltam az egyetlen, aki szerint a Halálról.  
 Az Exiles nekem a reményről szól, utazásról, lehetőségekről, arról hogy nem kellene eltolni a dolgokat. Másvalaki lehet, hogy egészen másképp értelmezi, és épp egy reménytelen odüsszeia történeteként kódolja.
 Szval nehéz erre válaszolni. Részemről valami könnyedre voksolnék: Pl Enya -Orinoco Flow, Omega -az új számuk, Vivaldi -Négy évszak.

Punkológus:
A Gyilkos Amerika egy ütős szám. Aurórától még a Halálos Hajnal és a Kifacsart Citrom is odaüt. Bár az Auróra pont olyan zenekar,amit koncerten már nem bírok elviselni.
De szegény Troll még egy értelmes választ sem kapott, hogy mi illik az Exiles hangulatához...

Sepi:
De ha már az Auroránál tartunk, megfelelő a "Börtön ablakába" című remekmű is. Meg amúgy a "Gyilkos Amerika" is tud kedvet csinálni egy olyan napon amikor úgy érzed, hogy a világ összeesküdött ellened.

Punkológus:
Esetleg ha nincs az embernek munkája és az álláshírdetetések  helyett a képregényeket nézi, akkor ajánlot a jó 10 éves Auróra szám: Nincs már semmi bajunk. Munkanélküliek vagyunk. Boldog minden napunk. Sohasem dolgozunk.
Iskolában pedig érdemes a 193. Cellától feltenni a régi jó nótát, ami úgy szól: Peti sz.rik a világra. A világ sz.arik rá. Peti sz.rik az iskolára. Dögöljön meg minden tanár.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése