HálóZsák fórumok > OFF topik

Sztrájk topik

<< < (105/174) > >>

kyster:
Gabe: begörcsölt az arcom...  

hmm. spoilerek. de fura, hogy nem kell levadásznom a netről. mire nem jó egy fórum.  

Troll: 2. szerintem a többségnek - előbb-utóbb - tiszta lett, hogy miről van szó, de így kerek, hogy te mondat/írtad ide.
3. pedig a chatbox nem rossz ötlet, de már másutt is dobták a "mikor lesz frissítés?" hegyek miatt. megleszünk nélküle.

s ha már erre jártam, kellett képaláírás.  

Inner Circle:

--- Idézet ---(avengerst csókoltatom)
--- Idézet vége ---
Troll presents: Avengers disassembled
(Főszerepben: Troll, Avengers és egy motoros fűrész)
Csak 18 éven felülieknek!

Troll:
Gondoltam ide is kiteszem azért...

Troll:
Sziasztok. Szolgálati közlemény következik. Gyors leszek és tömör.

1. Nem tervezzük az oldal megszűnését, csak kis szünetet tartunk.

2. Hogy, miért a sztrájk? Mert nem tudunk jobbat, tudniillik tanácstalanok vagyunk. A 3 év alatt minden tőlünk telhetőt elkövettünk, hogy visszajelzést kapjunk a munkánkról. A tematikus heteken keresztül, a többi oldallal való közös munkán át, a minőség javításáig, a játékokig, stb. Mert nagyon nehéz valamibe ilyen sok energiát befeccölni és végül nem tudni, hogy sikerült. Hogy ennek nincs értelme? Nos, nekünk is jogunk van a hisztihez időnként, (főleg ha csak azt haljuk „hogy ez nemjó, szar, és mikor jön már ez meg az a képregény?”) (avengerst csókoltatom). Egyébként meg ki mondta, hogy mindig logikusan kell viselkednünk?

3. Pár hétig ne várjatok frissítésre, viszont fokozatosan minden funkciót visszakapcsolunk a kezdésig. (kivéve a chatbox-ot, az megy a kukába)

4. Mivel Micho végleg abbahagyja a honosítást (most teljesen, nem úgy, mint múltkor) a HZS az egyik motorját (lelkét) veszíti el… Valamilyen szinten ő volt az egyik összetartója az oldalnak. Úgyhogy szerintem ilyen esetben nem tudunk mást tenni, mint előre menekülni. Megpróbálunk fejleszteni az oldalon, és szétosztani a feladatokat. Ezektől függően fog alakulni az oldal jövöje.

Ui.: Amennyire tudom, még a héten felköszön a fórumra Micho is, és megosztja veletek a véleményét.

Simson:
Gabe ez állat volt, te ilyen helyzetben is szét röhögteted az embert         Király volt... fú de jót röhögtem.   Amúgy A CW-re én is vevő vagyok... várom tátott pofával

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése