HálóZsák fórumok > OFF topik
Sztrájk topik
pepo05:
Exactlee: Ez ott volt a szeren!
Korrekt volt, igen, csak szerintem ez a közlemény jóval korábban kellett volna megejteni....
freakdavE:
Gabe: Kösz a jó poénokat! A fórum lelkivilágát is feldobja, meg nekem is jól esik. Kicsit fellazította a mostani feszültségekkel teli életem. Nyomathatsz még hasonlókat!
Troll: Ez a közlemény szvsz nagyon korrekt volt. Akiknek eddig még nem esett le az eddigi hozzászólásokból, hogy mi is történik itt, azoknak sokmindent megvilágíthatott.
Galamb:
Hmmm... Úgy látom az IQ elszabadult!
--- Idézet ---követelem, hogy mondjá le!
én meg ezt nem bírtam kihagyni.
--- Idézet vége ---
Nos kedves barátaim.... ha véget ér a sztájk mindenkinek járni fog: 3 Tarot, 3 Póklány, 4 Bosszú angyalok!
Amúgy meg dübörög a fórum!
--- Idézet ---Gza: Pókemberek Sosiéktól. Itt találsz egy csomót smiley.gif
--- Idézet vége ---
Meg persze ott van a Szpádámen comics is.
Tényleg valaki valamelyik képregényes oldalon elkezdett írni egy elég konkrét és részletes cw összefoglalást. Csak nem emlékszem melyik ez az oldal. Tudnátok segíteni?
Végül:
Na erre mondhatta a hálóarc, hogy "Nem szuperhőshöz méltó problémáim vannak!"
Daredevil:
Ezek jók voltak.
Na akkor egy Funny video vámpír-rock kategóriában
http://www.youtube.com/watch?v=aj3ppNGvK0M
exactlee:
Ez a spidertom vicc topikjába ment volna, de megint szarakodik az uw, ezért megkapjátok ti.
A kishivatalnok beront az igazgatói szobába. Kinyújtja a nyelvét a főnökre, arcába önti a tintát, a fejébe húzza a papírkosarat. Ekkor belép a kolléga, és megszólal:
- Csak vicceltem, Rezső, nincs is ötösünk a lottón!
Az amerikai, az orosz meg a magyar arról beszélgetnek, melyik hogy tartja meg a szolgálati titkokat.
- Én a feleségemmel szomszédos irodában dolgozom. Én nem tudom ő mit csinál, de nem is érdekel, ő nem tudja, én mit csinálok, de nem is érdekli. - így az amrikai.
- Én a feleségemmel szomszédos íróasztalnál dolgozom. Én nem tudom ő mit csinál, de nem is érdekel, ő nem tudja, én mit csinálok, de nem is érdekli. - mondja az orosz.
A magyar csak legyint:
- Én egyedül dolgozom az irodában. Fogalmam nincs, mit csinálok, de nem is érdekel.
+++
és Ezt a honlapot is nézzétek erősen
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése