HálóZsák fórumok > OFF topik
Sztrájk topik
exactlee:
Na, jó, akkor jöjjenek a filmek. Először is mostanában rákattantam John Woo Hong Kongban gyártott filmeire, ilyesmik, mint Once a Thief, The Killer, Hard Boiled(vagy God of Guns), ezek akciófilmeket szerető embereknek kötelezők. Ráadásul itt még Chow-Yun Fat is teljesen hihetően alakítja a keményfiút.
Más: Nézzétek meg a Cranket, szerintem a Smokin' Acesig nem láttok ilyen pörgős flimet, egy perc szünet sincs benne, és a készítők kihoztak az alapszituációból mindent ami csak lehet. Ráadásul a poénok sem erőltetettek, egy mozijegyet simán megér.(egy letöltést meg főleg)
de most térjünk is át a sorozatokra: Egyrészt Lost mindenekfelett, aki ezt nem ismeri el, az most inkább hallgasson. Persze a Heroes is ütős látszik, hogy Jeph Loeb is tagja a teamnek. Mondjuk a legutóbbi(7-ik) rész befejezése annyira nem álleejtős, mint az eddigieké, de kezd igen érdekesen alakulni a sztori. Szerintem képregényeseknek kötelező.
A Dexter is ütős, kíváncsi vagyok elhúzódik-e az egész szezonban a két jómunkásember macska-egér játéka, vagy Dexter koma übereli a fagylaltoskocsis kollegát.
Végül de nem utolsósorban elkezdtem Dr. House-t nézni, úgyhogy resszkessetek, megtaláltam a példaképem.
dancsi:
Sajnos (Hala az egnek:)), annyi a beiras, hogy ket nap utan nem is tudom vissaolvasni... es orommel latom, hogy ahogy belelestem sokkkal jobb hangveteluek.. es az uzenet is megujult az oldalon! Eljen! Eljen!
Gabe:
--- Idézet ---Korrekt volt, igen, csak szerintem ez a közlemény jóval korábban kellett volna megejteni....
--- Idézet vége ---
Na de akkor hol a drámai hatás? Ha valamit meg kell tennünk, akkor szóljon jó nagyot Egyébként akit tényleg érdekeltek az események, az tudhatta mi van a háttérben.
Jajj, nehogy kiújjúljon a vita... Inkább csináljunk úgy, mintha ez a topik valami tábortűz lenne, ülljük körül és mindenki gurítson egy jó sztorít, egy vagon sör mellett. Tök mindegy mit. Nincs off téma, csak a politika. Részemről érdekelne valami egy oldalban összefoglalt full CW eddig. A Marvel szünetekor elment a kedvem az egésztől, de asszem éledezik a parázs. Csakhát nem vagyok már képben. De jöhet valami jó vicc, pletyka film, képregény mitom én. Aki meg győzködni akar mást, a sztrájkal kapcsolatban, előbb olvasson vissza, és ha az eddig elterülő 12 oldalon nem találja meg azt a bölcs gondolatot amit mondani akart, akkor jöhet. De én meglepődnék ha valaki előrukkolna valami újjal. Úgyhogy jöhet ezerrel bármi. A részemről majd megpróbálok még valami viccet túrni
<---ez kóla, mert a sört utálom, de egészségetekre
SW fan:
--- Idézetet írta: galamb,2006.11.8.-22:48 ---
én meg ezt nem bírtam kihagyni.
--- Idézet vége ---
Nos kedves barátaim.... ha véget ér a sztájk mindenkinek járni fog: 3 Tarot, 3 Póklány, 4 Bosszú angyalok!
[/quote]
És egy Vérvörös Birodalom!?
freakdavE:
--- Idézet ---Korrekt volt, igen, csak szerintem ez a közlemény jóval korábban kellett volna megejteni....
--- Idézet vége ---
Még mindíg jobb később mint soha.
Ez után a bejelentés után talán végeszakad a hőbörgéseknek, találgatásoknak, könyörgéseknek, és a srácok nyugodtan dolgozhatnak az oldal "feltámasztásán".
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése