HálóZsák fórumok > OFF topik

Sztrájk topik

<< < (11/174) > >>

Schmatzy:
Akkor ény leszek a csodabogár, mert én bármilyen zenére tudok bármit csinálni. Egyébként most Aphex Twint (és az összes többi művésznevét Richard D Jamesnek) hallgatok, de volt már olyan, hogy radio caféra lektoráltam.

(Íííj, talán ezt nem kellett volna...  )

talgaby:
Az instrumentális se rossz ötlet, de szerintem, ha belemerülsz az olvasásba, úgyis arra figyelsz, és nem a zenére...

Troll:
Valami instrumentálisra gondoltam, vagy olyanra ahol nem zavar a szöveg (mint a jégcsákány, az egyik fülemen be a másikon ki)... Gondolom a nagyon erős basszus is zavarna. Ezért ilyen techno és house dolgok ki is vannak zárva. Talán hosszú rockballadák csakis koncertfelvételről... (a csillaut sem rossz ötlet)

talgaby:
Hm, én meg zene nélkül már alig tudok képregényt olvasni... igaz,  a változatosság jegyében 2 éve ua.-t a 3 listát hallgatom (Nightwish, t.A.T.u., vagy egy hip-hop vegyes).

Sepi:
Én sem szoktam általában zenét hallgatni képregényolvasás közben. De Kaine-nek igaza van , hogy magyar zene erre az alkalomra nem a legmegfelelőbb. Én inkább valami light-os trance zenére voksolnék. Pl Chicane - Offshore, vagy a Saltwater száma. Esetleg Enigma, vagy valami jó kis Chill-Out. Ettől tényleg jól el tudsz lazulni, és így nem idegeskedsz annyira, hogy várnod kell a folytatásra (havi lapok esetében).

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése