HálóZsák fórumok > OFF topik

Sztrájk topik

<< < (99/174) > >>

Sepi:
Egyébként most tudtam csak átolvasni a "Feketén Fehéren" saját kiadványotokat. Elég igényesre sikerült. Mondjuk a "Marvel Mozaik" sem lett rossz.

Amúgy szerintetek milyen hatást váltana ki nálunk is egy WC papíros kiadvány, mint a Pókember-Hulk sztori? Az megnézném amikor mondjuk a semic wc papíron adna ki egy Pókember különszámot.  

(Bocs Kaine, ez nem sértegetés akar lenni)

Jézus:
Szevassz Troll!

Remélen nem gond, hogy neked írok!? Nem ismersz, de ez úton bemutatkoznék: Gebei Péter (Jézus) vagyok. Szóval a probléma, amivel hozzád és az egész hálózsákos csapathoz fordulok az az lenne, hogy ne hagyjátok abba az oldal további szerkesztését!
Lehet, hogy nem kaptok visszajelzéseket, hogy mennyire tetszik az oldal, de attól még nem áll meg a világ és igenis bizonyitani kell.

Ha nektek az kelle, hogy dícsérje valaki a munkátokat akkor tessék:
Magyarországon a ti honlapotok a legszinvonalasabb! Köszönhető ez nektek képregény rajongóknak, fordítóknak, beíróknak és az oldal egész üzemeltető stábjának!
Bár el tudom képzelni, hogy ez rengeteg munkával jár és néha jól esik a hátbaveregetés,de igenis jól csináljátok, amit csináltok és ne hagyjátok abba.

Én például nagyon szeretem, hogy a letöltéseknél 6 féle lehetőség közül választhatok és azon belül még számos link található, amely a kedvenc képregényeimhez vezetnek! Nagyon szar lenne, ha nem tudnám tovább olvasni mondjuk a Vadóc, Spider-Girl, 300, Majmok Bolygója, A Sötétség Serege, Tarot és akár fel is sorolhatnám az összes comic-ot, melyek mindegyikét imádom! Sőt ezen még túl is megyek, mert lenne olyan regény is amit szivesen látnék és olvasnék nálatok (Walking Dead, Péntek 13 folytatásai, Rémálom az Elm utcában folytatásai,Egy rém rendes család folytatása, jó lenne ha megjelenne nálatok egy önálló Mistique képregény is)!

És higgyétek el sokan vannak még rajtam kívül, akik nem szeretnék, hogy eltűnjön a hálózsák! Valamint további sok sikert az oldal fenntartásához!
Őszinte olvasótok: Jézus

talgaby:
Végülis, igen. Mondhatjuk, hogy hasonló.
Ha digitálisan akarod összeszedni, akkor nálunk is fenn lesznek, amint újraindítjuka  fórumot. Van egy rahedli szám már belőle, és még februárig folytatni is fogják.

Sepi:
Akkor ez hasonló, mint az Apokalipszis Kora az X-Mennél. Az is futott pár sorozaton.
Szép kis munka lesz akkor ezeket a CW kiadványokat összeszedni.

talgaby:
Inkább crossover. A gerincét egy 7 részes mini alkotja, mit szorosan kiegészít egy 11 részes maxi. Erre épül még több különböző tie-in, amiből a legjelentősebbek az Amazing SM, F4, New Avengers címek, plusz még vannak ilyen spéci dolgok, mint a Choosing Sides one-shot, a CW: X-Men, CW: Young A & Runaways, War Crimes (amiben visszatér majd a sittről állítólag a Vezér), Punisher: War Journal vagy vmi hasonló, meg bekapcsolódott most egy időre a Heroes for Hire v2, a Ms Marvel v2, jön a CapAm v5 is, beszáll még Penge is, szóval elég nagy össznépi hirig, sokkal több részből áll összesen, mint eddig bármi (veri röhögve az Onslaughtot is). De ha nagyon le akarod egyszerűsíteni, akkor elég a CW c. mini is...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése