HálóZsák fórumok > OFF topik
Sztrájk topik
Gabe:
Hát pár ember szerint egyes címek már most wc papíron és ahhoz illő "remek" nyomdai munkával jönnek. Igaz ami igaz, egy Star Warsos képregényig jutottam, nem győzőtt meg a mínősége, úgyhogy azóta is csak az az egy van. Pedig a story nekem tetszett volna, de így köszönöm de nem kell belőlle. . Viszont amin meglepődtem, az a Hihetetlen Póki, öcsém megvette a mostanit, én meg majd hanyatvágtam magam a mínőségtől (most volt előszőr Paninis cím a kezemben ). Na nem az égbe akarom emelni, de ahhoz képest hogy dupla, és korrekten van összerakva, még olcsó is (szinte ajándék). Szerintem így kellene minden cuccot megcsinállni. Bárcsak a sima F4-et is elkezdenék így kiadogatni .
FaNaTiC:
Most olvastam a főoldali hírt, és szerintem tök rossz dolog, hogy az oldal 3 alapítótagja közül kettő már kiszállt az iparból. Ez valahogy olyan szomorú dolog, nem is tudom, de az... Na nem mintha rossz kezekbe kerülne az oldal, de akkor is szomorú. Hüpp...
exactlee:
--- Idézet ---Amúgy tudna valaki segíteni nekem az avatar beállításokhoz, mert nem boldogulok vele, hogy végre valamilyen kép legyen a nevem mellett.
Köszi
--- Idézet vége ---
hehe, ezt meg is válaszoltad magadnak
--- Idézet ---elég ha valaki elolvassa azt a 13 oldalt, amit eddig írtak a fórumozók.
--- Idézet vége ---
Sepi:
Hát igen.
Láthatod Galen, hogy sajnos nem mindenkire van azonos hatással a sztrájk. Vannak olyanok akik nem teljesen értik miről is szól.
De nehogy most belemenjünk ebbe, elég ha valaki elolvassa azt a 13 oldalt, amit eddig írtak a fórumozók.
Amúgy tudna valaki segíteni nekem az avatar beállításokhoz, mert nem boldogulok vele, hogy végre valamilyen kép legyen a nevem mellett.
Köszi
Galen:
--- Idézet ---Tisztelt Szerkesztok!
Csak azért esedezem hozzátok, hogy mielött elérkezne a karácsony, elötte fejezzétek be a SW/Vérvörös Birodalom II-t.
Ha kell térden csúszok, de már lassan egy éve, hogy elkezdtétek, és éppen ezért kérlek titeket, hogy jelenjen meg ez az utolsó két szám, mielött eljön a Jézuska.
--- Idézet vége ---
Azért idéztem ide ezt a "remek" hozzászólást nehogy figyelmetek véletlenül átlebegjen felette. Még időkorlátot is megad a képregény befejezésére. Ha először belegondolok nagyon vicces, de ha már másodjára is, akkor már nem. Mert tudom, hogy komolyan gondolja.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése