HálóZsák fórumok > OFF topik
Sztrájk topik
beigli69:
Hali
Ha minden belefér, akkor megosztanék egy kis érdekességet a Star Wars KOTOR című játékkel kapcsolatban.
Kissé régi a játék, és ha már valaki jelezte ezt vagy le van írva valahol bocs.
A játék elég nagy szabasdágot ad a rendszerek végigjátszásával kapcsolatban, ebből kifolyólag előfordulhatnak kissebb nagyobb eltérések, de van egy szerintem hatalmaspoén ami a készítők "mindenre gondolását" is dícséri.
Ha a Kashyyk bolygót (vukik bolygója) hagyjuk utoljára amikor a nagy leleplezés már megtörtént, (az eddig általam olvasott végigjátszásokkal ellentétben) minden további küzdelem nélkül megkapjuk az utolsó csillagtérkép darabot
Ebből kifolyólag érdemes többször is végigvinni ás sorrendben a játékot.
Más.:
Alig várom már a CW fórum újraindulását (eléggé önző okok miatt ) mivel eddig ahány ismerőst megkértem hogy ugyanmá "kalóz öböl" meg torrent, vagy elég bután nézett rám vagy pár nap után azt mondta "nem jön semmi le "
úgyhogy bennetek minden reményem
Nitro:
--- Idézet ---
--- Idézet ---jelenjen meg ez az utolsó két szám, mielött eljön a Jézuska.
--- Idézet vége ---
Azért idéztem ide ezt a "remek" hozzászólást nehogy figyelmetek véletlenül átlebegjen felette. Még időkorlátot is megad a képregény befejezésére. Ha először belegondolok nagyon vicces, de ha már másodjára is, akkor már nem. Mert tudom, hogy komolyan gondolja.
--- Idézet vége ---
De hát a karácsony olyan messze van még.
Meg különben se mondta, hogy melyik évben.
Sepi:
Nekem is ő volt a kedvencem (mint az avataromból is látszik).
Szerintem ott a történetválasztással volt gond. Mert az az állam ellensége talán kezdésnek egy kicsit durva volt. Lehet, hogy egy lightosabb kezdéssel el lehetett volna kerülni a cím megszünését. (Mellesleg én John Romita Jr rajzaival sem vagyok kibékülve)
Amúgy köszi Exactlee, megtaláltam.
Blixxxa:
Én is sajnálom az F4-et, de leginkább a Rozsomák miatt vérzik a szívem.
Azt imádtam a legjobban.
Sepi:
Gabe, ezzel egyetértek én is. Érdekes, hogy miért nem érte meg nekik a Rozsomák és az Ultimate F4 kiadása, mert valamilyen szinten a mennyiség ugyanaz maradt, de a bevétel....
Mondjuk nekem az ultimate F4 is nagyon bejött, bár az igaz, hogy nem oyan mint a klasszikus, de talán ebben rejlett a vonzereje. Én sajnálom, hogy megszünt.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése