HálóZsák fórumok > OFF topik
Sztrájk topik
beigli69:
talgaby:
Ezt jó tudni, de a tápos cuccokkal már a Diablo-kban sem igazán törődtem, max akkor ha nagyon elakadtam, akkor kerestem jobbat mint ami van. (most a Neverwinterben szívok is mert nem tudok egy szörnyet megsebezni semmivel, és se előre se hátra
általában:
minden itthon megjelenő képregény megszűnése fájdalmas dolog, akár veszi valaki akár nem. (anno üvölteni tudtam volna amikor a XMen megszünt )
Blixxxa:
--- Idézet ---Én meg egyik Paninis címet sem sajnálom, sőt nem is olvastam őket.
--- Idézet vége ---
Igeeeeen? Követelem, hogy exactlee mongggyon le!!!
De elöbb a fordítást fejezd be...
exactlee:
--- Idézet ---Én is sajnálom az F4-et, de leginkább a Rozsomák miatt vérzik a szívem.
Azt imádtam a legjobban.
--- Idézet vége ---
Én meg egyik Paninis címet sem sajnálom, sőt nem is olvastam őket.
talgaby:
A KotOR-ban szerintem szabadság ide vagy oda, nagyon nagy hülyeség nem a Sith bolygót hagyni utoljára. Ha már tudjuk, ki a főkarakter, az ottani pult alatti felszerelést a kantinában legfeljebb a Yavin méregdrága spéci cuccai verhetik. Meg mondjuk szvsz izgalmasabb a szócsata a vukiknál a számítógéppel... ( a robotokat meg pofonegyszerű egyébként is szétverni).
+++
--- Idézet ---Tisztelt Szerkesztok!
Csak azért esedezem hozzátok, hogy mielött elérkezne a karácsony, elötte fejezzétek be a SW/Vérvörös Birodalom II-t.
Ha kell térden csúszok, de már lassan egy éve, hogy elkezdtétek, és éppen ezért kérlek titeket, hogy jelenjen meg ez az utolsó két szám, mielött eljön a Jézuska.
--- Idézet vége ---
--- Idézet ---Azért idéztem ide ezt a "remek" hozzászólást nehogy figyelmetek véletlenül átlebegjen felette. Még időkorlátot is megad a képregény befejezésére. Ha először belegondolok nagyon vicces, de ha már másodjára is, akkor már nem. Mert tudom, hogy komolyan gondolja.
--- Idézet vége ---
Konfliktuskezelési próba 1:
SW fan: Vmi olyasmi indokkal (is) megy ez a sztrájkféleség, hogy sokunknak minden létező szerve kivan a kérő/könyörgő/követelő/avengers-féle hozzászólásokkal. Megértem, hogy szeretnéd a folytatást, de légyszi légy türelemmel. Aggódni majd akkor kell, ha az SW-honosítók is kilépnek, vagy kijelentik, hogy leáll ez meg az a sorozat.
Galen: Azért annyira ő sem volt durva. Egyrészt nagyon szeret egy sorozatot, és alig várja, hogy befejeződjön, másrészt meg azért tényleg nem azt mondta, hogy holnapra, hanem az ünnepekre, ami valóban egy szép alkalom az ajándékozásra. Nem azt mondom, hogy így kell kifejezni magunkat, de azért egy icipicit meg lehet őt is érteni... (és mielőtt mondod, igen, olvastam az SW-topicot...)
Sepi:
Szio Nitro
Nagyon király volt a Rozsomák klasszikus amit felraktál az oldaladra. (De azt hiszem ezt megírtam ott is a fórumon)
Köszi
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése