HálóZsák fórumok > OFF topik

Sztrájk topik

<< < (95/174) > >>

beigli69:
Eddig nem igazán fórumoztam sehol (egy Harry Potter Fan lapot kivéve   ) Viszont mióta itt "célszerű" hozzászólni, azóta egy picikét   aktívabb lettem máshol is (nem mondom hogy mindenhez hozzászólok, de...), és egyre jobban élvezem   (bár biztos vannak akik kevésbé)
Hajá fórum !!!
Talgaby:
a második kiegészítőben a rejtvényfejtők labirintusának végén az út őrízőjét nem tudom lenyomni,  egy fikarcnyi sebet sem tudok rajta ejteni (csak karddal nyomultam eddig és az alapjárék óta ezt a lovag karaktert nyomom) mivel visszagyógyul, engem meg pikk-pakk legyalul (a kísérőim sem érnek semmit)

talgaby:

--- Idézet ---most a Neverwinterben szívok is mert nem tudok egy szörnyet megsebezni semmivel, és se előre se hátra
--- Idézet vége ---
Ezt egy kicsit írd le részlettesebben. Hátha tudok segíteni.

Galen: Végülis... van benne vmi. Na mindegy, a béke a fontos, én csak próbáltam erre kilyukadni.

Galen:

--- Idézet ---Na ezt most ne kezdjétek előről, mert leírok ide minden spoilert amit csak tudok sorozatokról, meg képregényekről!!!
--- Idézet vége ---
Jöhet.  

exactlee:
Na ezt most ne kezdjétek előről, mert leírok ide minden spoilert amit csak tudok sorozatokról, meg képregényekről!!!  

--- Idézet ---Igeeeeen? Követelem, hogy exactlee mongggyon le!!! 

De elöbb a fordítást fejezd be...
--- Idézet vége ---
Hmmm mivel tizenpár részről van sz, akár meg is ígérhetem, hogy utána lemondok.
De akkor jól elhúzom az egészet.

Galen:

--- Idézet ---SW fan: Vmi olyasmi indokkal (is) megy ez a sztrájkféleség, hogy sokunknak minden létező szerve kivan a kérő/könyörgő/követelő/avengers-féle hozzászólásokkal. Megértem, hogy szeretnéd a folytatást, de légyszi légy türelemmel. Aggódni majd akkor kell, ha az SW-honosítók is kilépnek, vagy kijelentik, hogy leáll ez meg az a sorozat.
--- Idézet vége ---
1. Nem érdekel hogy türelemmel van, vagy nem.

--- Idézet ---Egyrészt nagyon szeret egy sorozatot, és alig várja, hogy befejeződjön, másrészt meg azért tényleg nem azt mondta, hogy holnapra, hanem az ünnepekre, ami valóban egy szép alkalom az ajándékozásra. Nem azt mondom, hogy így kell kifejezni magunkat, de azért egy icipicit meg lehet őt is érteni...
--- Idézet vége ---
Hehe...ezzel meg nem értek egyet. Megérteni ? Mit ? Azt hogy szegénynek nincs ideje és ereje(ami a legjobb indok...haha) a fórumig elkecmeregni, mert hazaérve épp hogy annyi ereje van hogy a letöltés gombig elér ? Nevetséges. Csak a legjobb, hogy mindenki gyárt indokokat, hogy ezért meg azért nem fórumozik és KOMOLYAN gondolja hogy EZEK HÜLYÉK ÉS BEVESZIK. Persze van a másik oldal, aki tökösen megmondja a véleményét. "Ő aztán elvből nem fórumozik" és különbenis mi kibaszott SZOLGÁLTATÓK vagyunk és jó lenne túllépni a "gyerekes sértődöttségen" és frissíteni (persze ő továbbra is csak tölteni fog, de mi ez a fennakadás és takarodjunk az anyánkba). Tovább nem mondom, mert felesleges, pedig van néhány alaptipus még...ja amiért elkezdtem ezt pont az maradt ki...szóval megkérdezném kedves SW fan, ha sikerült letöltened az eddig honosított SW képregényeket akkor mi a francért nem írtál róluk a fórumban ? (Kérdéseket tettél fel az igaz, szóval fórumoztál, de azokat a kérdéseket vagy nem gondoltad komolyan, vagy nem tudom .) Persze nem kötelező...isten ments...de kb. ennyire veszem én is komolyan a kérésed. És itt kérnék bocsánatot attól a 3-4 fórumozótól aki eddig megosztotta véleményét az sw topicban.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése