HálóZsák fórumok > OFF topik

Sztrájk topik

<< < (92/174) > >>

talgaby:
Én pont fordítva látom. Az 1-ben el lehet lavírozni semlegesen, de a második részben döntened kell, hogy vagy megölöd a mestereket, vagy egybegyűjtöd őket. Magyarán az elején döntesz, hogy melyik utat követed, és ha azzal ellentétesen viselkedsz egyébként, az már nem szerepjátszás...
A társakról: A jedivé válást tartom a  legnagyobb marhaságnak az egészben. Beszélsz velük egy kicsit, és rögtön jedik lesznek. Tanulás semmi, mindenki 2 perc alatt megtanulja használni a fénykardot (ez különösen a fejvadász lánynál vicces, aki csakis pisztollyal hadonászott addig). Ha csak addig mentek volna el, hogy befolyásolod a jelemüket, az jó lett volna.
A sztori: a fővonal fájdalmas néhol, de a mellékvonalak remekül ki vannak dolgozva. Ha csak abból állna, tetszene is, ám a vége számomra szinte mindent elrontott. Túl hihetetlen, túl nagymérvű. Azért az, hogy most elpusztítjuk az Erőt, szvsz kicsit túlzó volt már...

lyrán:

--- Idézet ---Kotor 1 hány befejezéssel büszkélkedhet ? (van a jó (ahogy végigvittem), akkor elvileg kell legyen gonosz, de van Senmleges is ?)
--- Idézet vége ---
Gonosz is van. Semlegest ott nem tudtam csinálni.

Punkológus:
Valaki nem tudná gyorsan összefoglalni nekem, hogy az előző 2 hónapban mit polgárháborúztak a Marvel-nél? Kb. ott estem ki, hogy Thor megölt valakit, de nem lehetet tudni, hogy kicsodát.

beigli69:
Kotor 1 hány befejezéssel büszkélkedhet ? (van a jó (ahogy végigvittem), akkor elvileg kell legyen gonosz, de van Senmleges is ?)

lyrán:

--- Idézet ---KotOR 2.: Igazság szerint azért nem beszélnek róla, mert pár játékmenetbeli javításon kívül semmiben se ér az első rész nyomába. Nagyon érződik rajta, hogy nem a Bioware csinálta. A történet nem sablonos ugyan, de nagyon erőltetett is, kényszerít, hogy válassz egy utat mindenféleképp magadnak, ráadásul a mellékküldetések vagy irtó egyszerűre, vagy elég bonyolultra sikeredtek, a társak pedig egyszerűen nevetségesek az első résszel összehasonlítva (mindegyik állandóan csak nyavalyog, hogy most ez a baja, most az a baja, vagy pont az ellenkezője, hogy mikor mentek már kiirtani pár bolygót... a két fő társ, Kreia és Attona  legrosszabb az összes közül, az első adandó alkalommal szabadultam meg tőlük, amint tudtam).
--- Idézet vége ---
Háát nem tudom talgaby. Én nem így gondolom. Én mindkettőt szeretem. És szerintem a 2-ben sokkal több a lehetőség.
Nekem a fő előnye a 2-nek az eredetihez képest, hogy a társakat jedivé képezheted. Egyébként az 1-el ellentétben a 2-őt végig viheted semleges karakterrel is. Az 1-et nehezebb. A sztori pedig minkettőnél jó szerintem. Bár mindekttőnek megvannak a gyenge pontjai.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése