HálóZsák fórumok > OFF topik

Sztrájk topik

<< < (91/174) > >>

beigli69:
vas megmutatta pókinak a negatív zóna beli börtönt és elejtett egy ide kerülhetsz típusú beszólást

Inner: valószínüleg ez utóbbi, bár a jelenlegi SHIELD főnök egy ellenszenves Q.va !

Inner Circle:
Továbbá nekem ebben az egész CW-ben MARHÁRA bűzlik, hogy a SHIELD hogy keveredett egyáltalán bele? A SHIELD egy nemzetközi szervezet, voltaképpen hasonló az ENSZ-hez, csak éppen rendőri-katonai erő. Az amerikai elnök és az amerikai Kongresszus SEMMIFÉLE fennhatósággal nem rendelkezik fölötte, más kérdés hogy esetleg titokban elcsevegnek a SHIELD-főnökkel, de ez messze nem ugyanaz, mint a közvetlen irányítás. A SHIELD-nek semmi köze az amerikai törvényekhez és tiszta hülyeség még az elképzelés is, hogy egy az USA-ban meghozott törvényt az USA területén a SHIELD tartatna be. Ennyi erővel a SHIELD Iránban is kergethetné a homoszexuálisokat.
Két dolgot tudok elképzelni:
1. A SHIELD nemzeti egységekből áll, és ezek nemzeti irányítás alatt vannak. (Mi persze mindig csak az USA-beli SHIELD-et láthatjuk.) Az USA meg azt mondta, hogy a szuperhumán populációjának kontrollálása olyan nagy problémát jelent, amit a rendőrség nem, csak a nemzeti SHIELD-egység képes kezelni. Ez elég nagy hülyeség lenne, mert ennyi erővel lehetne görög és török SHIELD, és ezek szépen gyepálhatnák egymást két földönkívüli támadás között.
2. Az amerikai olvasóknak USA = világ, és ezért fel se tűnik nekik, hogy az USA rendőrsége = egy nemzetközi szervezet, meg valszeg az íróknak sem...

Punkológus:
Kössz IC
No hát ez szép. Még mindig rácsodálkozok, ha X címeken kívül a Marvel le meri írni azt a szót, hogy klón  Az a tajgetosz-szökevény Vas mivel fenyegette pókit? Ja meg van, biztos azzal, hogy felfedi a világ elött a személyazonosságát! Vagy ez már volt?    Reed, Pym, Tony mutattak azért valami bűnbánatot legalább? Vagy elvolt intézve annyival, hogy "a háború áldozatokkal jár".

Nekem ezzek után nagyon úgy tűnik, hogy a Marvel a végén Bádogfejű beáldozásával akar kilépni a játékból. Bár még sok minden megeshet.

Inner Circle:

--- Idézet ---Valaki nem tudná gyorsan összefoglalni nekem, hogy az előző 2 hónapban mit polgárháborúztak a Marvel-nél? Kb. ott estem ki, hogy Thor megölt valakit, de nem lehetet tudni, hogy kicsodát.
--- Idézet vége ---
CW SPOILER

Thor az afroamerikai Góliátot ölte meg, ami annyira sokkolta Sue Stormot, hogy a Fáklyával együtt megszöktek és előreláthatóan csatlakoznak Amerika Kapitányékhoz. Pókemberben is felébredtek a kétségek és miután Vasember elég idióta módon fenyegetni kezdte meg emberkedett meg lesz.rta hogy PP mit gondol az egészről, ő is meglógott és egyből összeütközésbe került Vasemberrel, a szó szoros értelmében... ebből még nem tudni, hogy mi lesz, de az biztos hogy Pókfej csak a Marvel iszonyú részrehajlásának köszönhetően jöhet ki győztesen a küzdelemből, hiszen a Vasember által rászabott ruhát viseli, amiben simán lehet egy RESET funkció, amivel Vasember megbénítja és kész. Na mindegy.
Eközben kiderült, hogy Thor nem Thor, csak egy - igen, kitaláltátok! - klón, akit Reed Richards, Pym doktor meg a többiek "dobtak össze", csak kissé bugos lett, mert amúgy nem lett volna szabad ölnie. Valószínűleg az igazi Thor is előkerült, de még a háttérben van... ha színre lép, az csúnya lesz.
Közben Namor bepalizta a Fekete Párducot és Vihart, hogy álljanak a CW-ellenes világmozgalom élére, így a közeljövőben alighanem összekerülnek AK-ékkal.
A reg-párti liga ezzel annyira meggyengült, hogy már bűnözőkkel, sőt tömeggyilkosokkal is megerősítik a soraikat, mint amilyen a Zöld Manó vagy Venom, és ezeket küldik a csatába. Persze ez megint csak sokaknak nem tetszik. Lassan csak Vasember és Reed maradnak, akik tényleg hisznek ebben az egészben, bár azért még van jó pár jószándékú idióta, mint Ms Marvel és Wonder Man, akik még bevethetőek. Sőt, a szinte korlátlan hatalmú Sentry is Vasemberékkel van, habár ő inkább kihúzná magát a felelősség alól.

Gabe:

--- Idézet ---Kb. ott estem ki, hogy Thor megölt valakit, de nem lehetet tudni, hogy kicsodát.
--- Idézet vége ---

Ezzel én is így vagyok. Igaz, azt tudom, hogy akkor volt egy kis szünet  Marvelnél, mert nyújtottak vagy 4 hónapot a sorozaton (amivel nem értek eggyet, de ez van   )

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése