HálóZsák fórumok > OFF topik

Sztrájk topik

<< < (88/174) > >>

Bundy2020:
Annyiban tényleg más, hogy itt nem indúlt jól, felforgatta a fél világot és Vasembert diktátornak állítja be. Szóval ez olyan játék, hogy amikor azt hisszük, hogy ennél rosszabb már nem lehet, bekövetkezik.

Sepi:
Sziasztok.

Most olvasom a hozzászolásokból, hogy nagyjából mi történt / történik a CW-ben.
Eddig nagyon kiváncsi voltam rá, de bevallom hogy így olvasva egy kicsit megrémültem. Nem gondoljátok, hogy ez egy kicsit kezd hasonlítani a Pókemberes klón-sztorira?

Ott is először egészen jól indult a történet, majd aztán úgy belegabajodtak, hogy az kivégezte a Spidey-t (aki még azóta is ezt nyőgi). Nehogy aztán itt is az legyen a vége, hogy már ki sem tudják a végén bogozni a szálakat.

Őszintén remélem, hogy nem nekem lesz igazam.

horjb:
Ez nem túl nagy probléma.

Zerit:

--- Idézet ---Ne vegyétek le a csetboxot az volt a legjobb az egészben.
--- Idézet vége ---
a chatbox-ot a HZs tagsag kiszavazta, igy tavoznia kellett

--- Idézet ---Sajnálom hogy ijen elenségesnek gondoltok pedig én probáltam barátságos leni és ez a kevenc oldalam de csak amig van avengers és nem válik a helyszinelők hivatalos honlapjává a hely.
--- Idézet vége ---
itt valami rettenetes ellentmondasba estel ujra, jo lenne eldonteni, hogy szen vagy szalma, mit is akarsz tulajdonkeppen, kedveskedni vagy csesztetni
ettol fuggetlenul vallom, hogy mindenkit a sajat hsz-e minositi, az meg mas teszta ha valaki nem rendelkezik onkritikaval

amen.

Ryder:

--- Idézet ---o volt hogy megemlékeztetek rolam a szolgálati kőzleményben
--- Idézet vége ---
Hát én ezzel nem dicsekednék...

--- Idézet ---Sajnálom hogy ijen elenségesnek gondoltok pedig én probáltam barátságos leni
--- Idézet vége ---
Nem sikerült...

--- Idézet ---Vagy amig nem lesz egy másik oldal ahol tőbb avengers képregény
--- Idézet vége ---
Bizony van, de annak a fórumán sem látni téged...

...végezetül:  

Michoról:
Sajnálom hogy elment.Nagyon fognak hiányozni a honosításai és a fórumos hozzászólásai,a Fantomjai...  

Mikor legelőször írtam a fórumba, konkrétan a Fantom képregények topicba, Micho volt az aki válaszolt és üdvozolt a "fanok között".Bár nemmondtam neki, nagyon jólesett hogy az oldal egyik legfontosabb emberétől kaptam biztatásokat és a továbbiakban is hű vélemyényezője voltam az ő és persze a többi honosító munkáinak.Ezzel nem azt akartam kihozni, hogy én egy mintavéleményező vagyok, voltak nekem is lusta perceim.Hogyha akkor Micho nemír nekem, talán ma nemállok 90nemtomennyi hsz-vel és talán sosem írtam volan véleményeket
Végülis csak annyit akartam mondani, hogy köszönjük Micho a profi munkáidat, amivel rengeteg kellemes percet szereztél minden képregényrajongónak, mégha gyakran nemis hoztuk tudtodra.Nélküled nem lesz ugyanolyan az oldal, a fórum.
Őszintén remélem hogy Micho távozása nem a vég, hanem egy új korszak kezdete lesz mindannyiunk kedvenc képregényes honlapján, ahol özönleni fognak a fordítóknak, beíróknak, borítószerkesztőknek küldött dicséretek.Remélem mindenki,újonc vagy "veterán" is tenni fog ezért.

Viszlát Micho!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése