HálóZsák fórumok > OFF topik

Sztrájk topik

<< < (86/174) > >>

Colossus:
Nagy ember távozik Micho-val. Kár. Bármihez is fog ezután, kívánom találja meg számításait. Ha csak feleannyi lelkesedéssel is teszi majd, mint ahogy a képregényeket fordította nekünk, halandóknak, akkor biztosan tudom, hogy sikere lesz.

Sepi:
Szerintem például a régi Marvel Extrás történetekben nem volt gáz.

(Egyébként még azt nem tudom, hogy ez a CW az eredeti Marvel univerzumban játszódik vagy ez már Ultimate?)

morgena:
Vasembert én sem kedveltem... Michot annál inkább!  

Daredevil:
Hát én sosem kedveltem Vast, de a Cw- végképp eltántorított tőle.

Gorgonita:
Micho távozásához, én is hozzá akartam szólni, csak meg akartam várni, amíg indokol. Csak azzal tudnám kiegészíteni amit Ryder írt, hogy fordulhattam bármilyen lényegtelen piszlicsáré problémámmal a fórumozókhoz, legyen az avatarcsere vagy kép átalakítása a honlapomra, ő mindig rekordsebességgel, személyesen reagált. Ahogy tette azt a hozzászólások esetén is.
 Azt hogy a HZs fórumokon annyival nagyobb élet volt, mint sok mási honosító oldalon, nagymértékben az ő jelenlétének, olvasókkal való kapcsolattartásának tudható be.
 Bőven el tudom képzelni, hogy mindez messze nem hálálta meg magát, mégis remélem még átgondolja távozását, mint anno Worf hadnagy a kilépést a Csillagflottából, miután meglátta Dax hadnagyot.
 Ahogy a sztrájk elején is megkockáztattam, talán csak a tempóból kellene visszavenni.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése