HálóZsák fórumok > OFF topik
Sztrájk topik
killjoy:
Uraim! Uraim! Disztingváljunk! Ez a Sztrájk topikos adok-kapok kezd emlékeztetni engem egy régi vitámra manoval. Tudom, aki ismeri a történetet, annak már a könyökén jön ki, de valahogy mindig visszajutunk a "kályhához". Tegyük már félre azt a könnyelmű fórum-szokást, hogy félmondatokon felkapva a fost megpróbálunk beszólni a másiknak és ennek eszkalálódásának aztán nem tudunk gátat szabni. Anno én beszóltam egy (akkor úgy gondoltam jogos, de teljesen felesleges) észrevételemmel manonak. Csakhogy a megtámadott pont, a beírt betűk körüli maszat nem is mano felelőssége volt, mivel azt az ominózus Aliens képregényt Kendra írta be, aki ezért a beszólásért felkapta a löttyöt és jól visszaszólt és mire akár mano, akár én észbekaphattunk volna mindkét oldal mögé felsorakoztak a kéretlen támogatók és elszabadult a HZs fórum történetének talán legparázsabb anyázás áradata. (Bár ez a Sztrájk topik mostmár bőven túltett ezen.)
No a lényeg! Mielőtt egymás torkának esünk, gondoljunk arra, hogy egy fórum nem biztos, hogy a legalkalmasabb közeg egy KORREKT vitára, mivel igen könnyen elbeszélhetnek az emberek egymás mellett, és értelmezhetik félre egymás gondolatait.
PEACE! Már csak pár hét!
Ja! És hogy feldobjam azokat a tömegeket, akik gyászvirágaikkal és könnyeikkel emlékeztek meg rólam minden egyes napon a visszavonulásom óta (Volt esetleg, aki nem így tett? ), még az sem elképzelhetetlen, hogy a jelenlegi hamvaiból főnixként feltámadó Hálózsákon újra az aktív tagok között szerepel majd a nevem. Egyelőre csak az biztos, hogy egy olyan félbehagyott képregényemet fogom befejezni, amelyhez még senki nem nyúlt.
pepo05:
--- Idézet ---Kaine, lehet, hogy nem lopom be magam most a szívedbe, sde egy múltkori hozzászólásodban arra biztattál valakit, hogy vegye is a pók-füzeteket. Na erről mesélném el a véleményem: Múltkor láttam a képregény.neten egy előzetest az Ultimate-ből! Na hidas-jelenet, Zöldmanó, MJ., meg persze Pete. Osborne ledobja MJ.-t! Nos, valamiért ez a jelenet ismerős volt nekem.... badteeth.gif . És ez a baj, mert kicsit úgy érzem, hogy az Ultimate címből, hiányzik az eredetiség. Mintha ugyanazt a bőrt akarnák lehúzni. Az oké, hogy a mozifilmben, meg a rajszfilmben is ott volt a "Híd -jelenet", de ott valahogy nem is zavart, hiszen ezek a filmek egyféle adaptációkat jelentenek nekem, de az zavar, hogy egy képregény egy másiknak az adaptációja. Hiányzik a kreatívítás egy kicsit az írókból szerintem.
Aztán ott van az Amagazin cím: na annak a megvásárlásával kacérkodom de ott is riaszt, hogy szerintem így 40 év távlatából már nem mit tudnak kitalálni. Engem zavar, hogy mindenki meghal aztán feltámad (Osborn, May néni, Robbie). Hiszen, ha meghal egy régi szeretni való karakter, pl. May néni, az ember sajnálja, érez (némi) katarzist (ahogy a spidertomon olvastam, az egyik képregény író még sírt is). Aztán bumm... a szereplő vissszatér, halálát megmagyarázzák valami hülyeséggel, és minden megy a régi kerékvágásban. És mikor a következő szeretett szereplő hal meg, legyintek egyet, hiszen előbb-utóbb úgyis visszatér.
--- Idézet vége ---
Bocs, hogy ennyit idézek...de darabonként már nem tudtam...
Galamb: az nem előzetes volt, hanem az Ultimate Zöld manó sztori...és igen, utánozva lett Gwen halála, csak itt Póki megmentette MJ-t(micsoda váratlan fordulat )
Nyugi, sajnos mostanában visz bele Bendis annyi kreativitást (szerintem negatív irányba), hogy túlcsordul. Felfogásom szerint ez Ultimate cím az eredti feldolgozása, modernizálása lenne, de Bendis sokszor teljesen átírja a karaktereket...
Amazing: Nyugi JMS megpróbálta saját magát beletenni, úgyhogy azt érdemes venni(főleg ilyen minőségben és ilyen áron), mert így 40 év távlatából is lesznek benne újdonságok hidd el...bár a mostani számok nem a legjobbak, de szvsz még minidg jobb mint az Ulti sztorik többsége.
Norman Osborn nem halt meg, most is él és virul...
May néni sem halt meg sohasem, mivel a klón sagát egyszerűen nem vették figyelembe, illetve azzal magyarázták, hogy az Amazing 400-ban az egy színésznő volt.
Gabe:
Ezek szerint lassan itt a film is. Van már valami magyarországi megjelenési dátum?
Bundy2020:
Gondoltam, ha egyszer a SpiderTom fórumán leírtam ezt, itt is lesznek néhányan, akik érdekeltek az ügyben. Hogy miről lenne szó? Az új pókember3-mas trailerről. Hogy mi van vele? Semmi különös, csak laza 5 óra múlva már nézhető. Úgyhogy ha valaki hajnali 4 után fönt van a neten, akko megtekíntheti:
http://www.ifilm.com/presents/spiderman3
exactlee:
Takarodjatok a vitáitokkal a...(leginkább privátba)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése