HálóZsák fórumok > OFF topik
Sztrájk topik
freakdavE:
--- Idézet ---Most nézem a panini honlapján megtalálható az X-men meg a Pókember, akik az underground honosítók kedvelt sztárja is. Nem fog a netről előbb utóbb eltünni?
--- Idézet vége ---
Nem fognak eltűnni, mert a Panini csak egy-egy címet ad ki. A többi X-men és pókember cím továbbra is a neten lesz elérhető magyar nyelven.
--- Idézet ---Apropó: Meg tudná nekem mondani valaki milyen képregényhős a Rozsomák?
--- Idézet vége ---
Ő egy mutáns, az X-men csapat tagja. Öngyőgyítő képessége van. Csontjait mesterséges úton egy adamantium nevű szinte elpusztíthatatlan fémmel ötvözték. Kezeibe is három-három visszahúzható adfamantium karom van ültetve.
Az egyik legnépszerűbb X-men. A mozifilmekben tévesen Farkas néven szerepel.
hegyitomi:
Most nézem a panini honlapján megtalálható az X-men meg a Pókember, akik az underground honosítók kedvelt sztárja is. Nem fog a netről előbb utóbb eltünni? Apropó: Meg tudná nekem mondani valaki milyen képregényhős a Rozsomák?
Gabe:
Mélységesen megrendít, hogy egy ilyen súlyos tragédiát ily kegyeletsértő módon fogadtok . Ahelyet hogy imádkoznátok a szétfolyt sör lelki üdvéért, hogy mihamarabb a Mennyei Kocsmában köthessen ki...
Erac: inkább ez mint a gyilkolászás igérem, ma már nem lesz több, bár már holnap van
Szegény sörök, én azért iszok a lelki üdvükre (bár én sem nagyon szeretem )
freakdavE:
A legjobb, ha a pár hetes várakozást vidáman töltjük.
Kösz Gabe!
Erac:
Lassan átnevezhetnénk a sztrájk topicot humor topiccá Már a vicclap helyett is ide járok
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése