HálóZsák fórumok > OFF topik

Sztrájk topik

<< < (78/174) > >>

freakdavE:

--- Idézet ---Most nézem a panini honlapján megtalálható az X-men meg a Pókember, akik az underground honosítók kedvelt sztárja is. Nem fog a netről előbb utóbb eltünni?
--- Idézet vége ---
Nem fognak eltűnni, mert a Panini csak egy-egy címet ad ki. A többi X-men és pókember cím továbbra is a neten lesz elérhető magyar nyelven.

--- Idézet ---Apropó: Meg tudná nekem mondani valaki milyen képregényhős a Rozsomák? 
--- Idézet vége ---
 Ő egy mutáns, az X-men csapat tagja. Öngyőgyítő képessége van. Csontjait mesterséges úton egy adamantium nevű szinte elpusztíthatatlan fémmel ötvözték. Kezeibe is három-három visszahúzható adfamantium karom van ültetve.
Az egyik legnépszerűbb X-men. A mozifilmekben tévesen Farkas néven szerepel.  

hegyitomi:
Most nézem a panini honlapján megtalálható az X-men meg a Pókember, akik az underground honosítók kedvelt sztárja is. Nem fog a netről előbb utóbb eltünni? Apropó: Meg tudná nekem mondani valaki milyen képregényhős a Rozsomák?

Gabe:
Mélységesen megrendít, hogy egy ilyen súlyos tragédiát ily kegyeletsértő módon fogadtok  . Ahelyet hogy imádkoznátok a szétfolyt sör lelki üdvéért, hogy mihamarabb a Mennyei Kocsmában köthessen ki...    

Erac: inkább ez mint a gyilkolászás    igérem, ma már nem lesz több, bár már holnap van  

Szegény sörök, én azért iszok a lelki üdvükre   (bár én sem nagyon szeretem   )

freakdavE:
A legjobb, ha a pár hetes várakozást vidáman töltjük.
Kösz Gabe!

Erac:
Lassan átnevezhetnénk a sztrájk topicot humor topiccá  Már a vicclap helyett is ide járok  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése