HálóZsák fórumok > OFF topik
Sztrájk topik
Galamb:
--- Idézet ---Bár végül is ki tudja mennyi idős, ahoz képest nagyon jól tartja magát.
--- Idézet vége ---
A marvell adatttár szerint 1880-valahányban született
--- Idézet ---galamb: Benne van Gwen Stacy, itt a bizonyíték:
--- Idézet vége ---
Oké megfogtál, csak a rövidebb előzetesben több hangsúlyt fektettek rá!
Én is ellőnék egy viccet:
Fiatal házasok, a nő terhes, elmennek a nőgyógyázhoz, hogy mégis hogy szexelhetnek úgy, hogy ne legyen baja a babának.
Az orvos: - Nézzék, az 1. 3 hónapban ajánlom a misszionárius pózt, a 2. 3 hónapban a kutya-pózt, az utolsó 3 hónapban a farkas-pózt
Mire a férj: -És mégis milyen a farkas-póz?
Az orvos: - Maga ül a lyuk mellet, és vonyít!
Gabe:
Ennél már csak az a jobb, mikor a testsúlya vagy a csontozata kerül szóba.
++++
Viccrovatunk következik :
Nő:
Jó volt a szeretkezés. Most fekszünk egymás mellett. Ő elgondolkozva néz fölfelé. Én aggódom. Vajon miről gondolkozik? Biztos a kapcsolatunkról.
Ó jajj, ráncolja a homlokát. Biztos döntésre jutott. De nem szól. Csak összeszorítja ajkait. Mérlegel, számítgat. Biztos végigfut agyán, hogy már két éves a kapcsolatunk. Talán azt is észrevette, hogy egy kicsit meghíztam.
Nem szól semmit. Csak néz felfelé szigorú arccal...
Férfi:
Ott a plafonon az a légy. Mászkál. Vajon hogy a picsába nem esik le?!
exactlee:
Nem hiszem el, hogy megint előkerült ez a Rozsomák, Farkas, akármi más téma. nem teljesen mindegy, melyik et használják, két perc után úgyis tudjátok kiről van szó.
Inner Circle:
--- Idézet ---Vagyis Farkaskölyök?? Érdekes megközelítés...
--- Idézet vége ---
Nah, a becézése meg "Lobi" (tizenvalahány évvel ezelőtt még nagy kincsnek számított a spanyol nyelvű "Partulla X" is :-) ), ami meg akkor "Farkaskölyki"? Akkor már inkább a pézsmapatkány
Sepi:
Csak ez a farkaskölyök kicsit fiatalosan hangzik, nem?
Bár végül is ki tudja mennyi idős, ahoz képest nagyon jól tartja magát.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése