HálóZsák fórumok > OFF topik

Sztrájk topik

<< < (64/174) > >>

Galamb:

--- Idézet ---Ha esetleg mégis érdekelne leírhatom privátban.
--- Idézet vége ---
 Ha megteszed, azt megköszönném!

Troll:
HZs Fontok

Gabe:
Soha nem gondolam volna, hogy ezt mondom    de mindenki nézze most azzonal a Balázs showt!!!      

Szerk.: elnézést azoktól, akik belefutottak. Hát, gondolom lerohadt a lakat a zártosztályon. Még jó hogy nem nézek tv-t    . Innom kell erre...  

+++

vicc:

A Gösser, a Carlsberg és a Fosters sörgyárak képviselői eldöntik, hogy elmennek együtt sörözni. Bemennek egy vendéglátóhelyre és a pultnál mindenki rendel magának. A Gösser gyár képviselője kér egy üveg Gössert, a Carlsberg gyár képviselője egy Carlsberget, a Fosters képviselője pedig egy citromos teát. Látják ezt a többiek, és nem értik, miért nem Fosterst kért. Meg is kérdi az egyikőjük:
- Ne haragudj, de te miért citromos teát rendeltél? Mire a fickó:
- Hát srácok! Ha ti nem isztok sört, akkor én sem!

Punkológus:
Hát nem akarlak kiábránditani az egész dologból, úgyhogy nem tudom, el mondjam-e. Mert egy jó stílusu író hatalmas hibájáról van szó. Szóval én támogatom azt a gondolatot, hogy vegyél Hihetetlen Pókembert (kódnevén HiPó  ), mert megéri, nem rosszak a sztorik, sőt gyakran kifejezetten nagyon jók, de lesz benne egy történet, amit szerintem - és még nagyon sokak szerint - egyszerűen nem lehet megemészteni. Ha esetleg mégis érdekelne leírhatom privátban. Azért ott, mert tulajdonképpen spoiler, hisz nálunk is megfog jelenni papíron. Másrészt ez hiába spoiler, ezt annyiszor kitárgyaltuk, hogy nem hiszem, hogy szükséges megint egy lapot tele rakni egy bizonyos író anyázásával. (De hogy ezt a két indokomoat hogyan lehet összeegyeztetni, azt ne is kérdezd  )

Galamb:
Most rámijesztettél Punkológus!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése