HálóZsák fórumok > OFF topik
Sztrájk topik
Nimrod:
Sztem a Barátok közt is elég paranormális.
Galamb:
--- Idézet ---És neeeeem, nem vagyok sorozat függő
--- Idézet vége ---
Hiszi a piszi! Nekem ebből House van, Smallville, Odaát (amit, szívesen látnák képregényformájában is [szerintem inkább van képregényes jellege, mint a csi-nak]. Meg van némi szinkronos X-men Evulotion. És Holtsáv, meg Kingdom Hospital: Én meg neeeem vagyok S. King függő )
Daredevil:
Végre valaki, akit érdekelnek a paranormális sorozatok. Üdvv a klubban Killjoy.
Galamb:
--- Idézet ---Én is csak most töltöm az Odaátot.
--- Idézet vége ---
Szerintem nem rossz. Nem egy hű de parás, enyhén tinihorroros (nekem pozitív, hogy nem nagyon) sorozat. Van benne egy kis krimi is. (Csak ami kiakaszt, hogy nincs normális főcíme zenével, meg a főszereplők nevéhez nincs kép társítva, mint pl. a Vészhelyzetben, de ez csak a saját külön rigolyám).
Farek:
--- Idézet ---Mert a CW előtt az volt a helyzet, hogy nem tudták az emberek. Pedig a Disassembled-ben is beszél levett sisakkal az ENSZ-ben, az pedig csak pár hónappal korábban van... Ennek ellenére az Amazing Spider-Man-ban behívatja az elnök (Bush) és megkérdezi, hogy "Mr Stark, Ön a Vasember vagy nem?" Szóval nemhogy az átlagember, de még az elnök sem tudja. Valahogy biztos visszacsinálták. A jó Ég tudja, hogyan és miért, de ez van.
--- Idézet vége ---
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!! EZ NAGYON SZAAAAAAAAAAAAAR!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése