HálóZsák fórumok > OFF topik

Sztrájk topik

<< < (52/174) > >>

Daredevil:
Na jó, akkor egy kis mese Ezékielről: Amit én kivettem a szvaiból valmai felfedező, vagy mi a túró volt, aki egy Maja temlomban fogságba esett és valami áldozatot mutattak be rajta, aminek köszönhetően ő is Pók-képeségeket kapot, amiket azután kamataoztatott és jókora vagyont gyűjtött őssze. Ő tett először említést Peter-nek Morlun közeledtéről és épített neki egy bunkert, ami elfedheti jelenlétét az energia-vámpír elől.

Sepi:
Oké Gabe. Bocs. Megértem az indokaidat. Igazad van.

(Meg én nem az egész képregényre gondoltam, hanem csak arra a pár oldalra amiben elmeséli a lényeget. Nem fogalmaztam egyértelműen, bocsánat a félreértésért)

Gabe:

--- Idézet ---Galamb: ha nem olvastad azt a HiPó számot megmondom melyik volt és a börzén utánna nézhetsz, ha meg nem találod szólj és bescannelem.
--- Idézet vége ---
Bocs, hogy ezt mondom, de ezt felejtsd el. A magyar törékeny képregénypiacot igyekszünk védeni azzal, hogy a még fordalomban kapható képregényeket nem scaneljük, és nem is türjük el a jelenlétüket. Ha lehet légyszi inkább meséld el neki, hogy mi volt benne, vagy vegye meg. Elvégre a honosításnak is a képregény népszerűsítése a célja. Ha valamelyik általunk honosított képregény kiadásra kerül, akkor azt azzonnal le is vesszük az oldalakról ennek érdekében. Ezt nem bántásból mondtam, ezt a szabályt a képregény rajongók 98%-a betartja.

horjb:

--- Idézet ---
--- Idézet ---Mert én nem csak a gép elött vagyok nagyfiú, mint maga.
--- Idézet vége ---
Tippelhetek? Ön a 70 fölötti, nyugdíjas sw rajongó keresztapák klubjának elnöke?
 Akiknek mottója "Mindig rejlik egy sörétes a köntösünk alatt!"?
 Horjb, megszűnt a honlapod?
 Köszi Sepi!
--- Idézet vége ---
Új van: ComicSquad

Sepi:
Galamb: ha nem olvastad azt a HiPó számot megmondom melyik volt és a börzén utánna nézhetsz, ha meg nem találod szólj és bescannelem.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése