HálóZsák fórumok > OFF topik

Sztrájk topik

<< < (50/174) > >>

talgaby:
Röviden annyi, hogy a deadly genesisben felbukkant harmadik Summers-gyerek, Vulcan vmiért bepipult a siárokra, és elindult, hogy egy barátságos beszélgetés keretében kiirtsa a fajukat, a fő x-csapat (Uncanny) meg utána, hogy ezt megakadályozza (a dolog iróniája, hogy ezáltal az a Rachel akarja megmenteni a shiárokat, akik lemészárolták a szeme láttára a családját és majdnem elpusztították NY-ot, hogy őt megöljék...avagy nem mindenkiből lesz egy idióta Megtorló...). Most tartunk a sztori felénél, ha lesz időm, akkor neki is esek (mert ezt a "sima" X-Mennel szemben meg tudtam szerezni... csak Vadóc() történeteitől vagyok elzárva.  ).

Hulk: Leghamarabb jövő nyáron, de ha a WWH nem egy földi esemény lesz, akkor csak 2008-ban.

Punkológus:
Arról mit lehet tudni? Mi lesz szegény madarakkal? Remélem nem a szokásos Nagy G vagy a Főnix dolgot vették elő. Bár az elöbbi az X füzetekre nem igazán jellemző.

Ja és az örök kérdés: Hulk mikor jön már vissza?

talgaby:
Arról már leszoktak. A mostani giganagy X-sztori, a "Shiár birodalom tündöklése és bukása" is csak az Uncannyban fut, egy éven keresztül. Ami ilyen szétszórt, az általában az éves nagy dobásuk (mint most a CW), persze ennek valóban puszta pénzügyi okai vannak.

Sepi:

--- Idézet ---Ez így nem igaz. Nagyon jó sztorikat ad ki mind a Marvel, mind a DC, csak a sok cím miatt könnyen elsikkadnak. Attól még, hogy vmi egy mamutcég, nem feltétlenül csupa pénzhajhász sz*rt ad ki.
--- Idézet vége ---

Az igaz, hogy tényleg néha követhetetlen egy-egy történet amiatt, hogy több címen keresztül adják ki. De ennek is van előnye, mert így hamarabb elolvashatja az ember, mert amúgy jó sokáig eltartana míg megjelenik.
Csak néha én is így vagyok vele, hogy nehezen tudok követne egy sztorit, mert hol az X-Men-ben, hol az X-Faktorban, hol a Kábelben... stb jelenik meg.

Daredevil:
Azért én mindig beülök egy MARVEL-filmre.

Én is egyet értek Talgaby-val. A legjobb példa az állításra az EXiles, de annak is köbö az első 30.-40 száma. Az nagyon oszt.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése