HálóZsák fórumok > OFF topik
Sztrájk topik
talgaby:
Tudom, de akkor mondjuk neki se volt sok választása... de majd meglátod, hogy elég gyakori vendége ő az alant említett topicnak is. És végre a jelek szerint talált kit, akivel elbeszélgethet a Lostról is...
Sepi:
Csak azért írtam ide, mert még Spidáj dobta fel ezt a témát (hsz-t) pár nappal ezelőtt.
Amúgy még tényleg kezdő vagyok fórum témában. Ez az első fórum ahová írni kezdtem. Azóta már beírtam pár másik comic oldal fórumába is.
De mindig igazán az elsőre emlékszik igazán az ember.
talgaby:
Mivel te még akkor gondolom nagyon nem ismered a fórmot, akkor most szólok, hogy az ilyenek egyébként az Off topic Mozi/tv/nemtudommi c. topicjában vannak...
Most már akkor lehet pár témával könnyíteni a sztrájk-topic lelkén, nem lesz olyan nagyvegyes, mint ahogy páran már panaszolták (nem tudom, nekem tetszett... ennyi hsz egy topicba még az életben nem érkezett )
Sepi:
Most végeztem a Lost hatodik részével. Tényleg nagyon kemény. Most már én is várom a februárt.
Gabe:
A plasztikai sebész kitalált egy új módszert az arcbőr feszessé
tételére. Magyarázza a páciensnek:
- Egy rejtett csavart operálok a feje tetejére. Amikor úgy érzi, hogy a bőr egy kicsit ráncosabb, csak egy apró csavarás, és újra feszes az arca.
A nőnek nagyon tetszik a dolog, aláveti magát a beavatkozásnak. Néhány hónap múlva azonban visszajön az orvoshoz.
- Doktor úr! Nézze, milyen zacskók lettek a szemem alatt!
- Asszonyom! Azok nem zacskók, hanem a mellei. És ha még sokat tekergeti azt a csavart, hamarosan szakálla is lesz!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése