HálóZsák fórumok > OFF topik

Sztrájk topik

<< < (43/174) > >>

Galamb:

--- Idézet ---Szerintem már rég visszabújt a kis világába, és onnan tervezgeti furmányos bosszútervét,
--- Idézet vége ---
Igazad van! Lehet, hogy suli után (mert biztos max gimnazista), egy vödröt húz a fejére, és azt képzeli, ő Darth Vather (vagy hogy is írják).

--- Idézet ---Gyerekek, nem lehetne egyszerűen ráhagyni és nem reagálni a hozzászólásaira?
--- Idézet vége ---
Igazad van ezután már nem fogok  
 Amúgy én is bírtam, hogy csak egy topik volt....

--- Idézet ---Most olvasom az X-akták 0. részét. Az egyik oldalon van egy lábjegyzet miszerint az első időkben a főhősök hol tegeződtek, hol magázodtak,
--- Idézet vége ---
Ez csak tipp, de lehet, hogy a leszinkronizált, magyar sorozatra gondoltak? Mert a magyar szinkronos-emberkék hajlamosak ezzel nem tőrődni. (Amúgy meg szerintem király szinkronszínészeink vannak (Galambos Péter, Kedvencem: Dörner György!)

hegyitomi:
Most olvasom az X-akták 0. részét. Az egyik oldalon van egy lábjegyzet miszerint az első időkben a főhősök hol tegeződtek, hol magázodtak, amit azért nem értek mert én úgy tudtam, hogy az angolban Shakespeare óta nincs magázás. Akkor most, hogy van ez?  

Troll:
Én megnéztem a StarWars-t, de még most sem hiszem el...  

Predator:
Nem, de azért ne adjuk föl.

Predator:

--- Idézet ---A sztrájk az az elmúlt 3 évben most eloször fordul elo. Az SW féle arcok szerencsére nem gyakoriak, észre sem lehet venni oket. O betu van, probáld meg a böngészodben beállítani a karakterkódolást, közép európaira. Ha nem megy, akkor fogalmam sincs.
--- Idézet vége ---
Köszike.
Bár ST és Alien rajongó vagyok azt elismerem, hogy jó dolog a SW, de amíg ilyen kis hülyék vannak ott, mint ez is, addig minden értelmes ember útálni fogja oket.

Na most megpróbálkoztam a betutipussal. Remélem összejött.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése