HálóZsák fórumok > OFF topik

Sztrájk topik

<< < (24/174) > >>

Ron:
Öszintén elmondom, mit gondolok:
Nem olvastam vissza, nem is tudom az előzményeket, ki mit mondott, kire és hogyan.
Én mindig csak egy valamit láttam, a pedig a rengeteg képregény. A Fórumokat se olvastam soha, csak a Sörözőt. Talán kicst önző voltam, hogy nem jeleztem vissza. De akkor most teszem meg:

A Halozsak az egyik legnagyszerűbb honositó oldal, átlátható, szépen van kivitelezve, és a képregények is jók, amik felkerültek rá. Elsősorban a Póklányt és a Bosszú Angyalait olvastam itt. Sose gondoltam bele, hogy ez valakiknek a munkája, hogy biztatásra is szükségük lehet. Szóval most anélkül, hogy nyaliznék itt, én komolyan mondom, hogy a HZS az egyik legnagyobb (nem csak terjedelemben) oldal!

Huhh.

Amiért meg nem olvastam vissza:
Nem tudom hol kezdjem, mert elég sűrün mennek jönnek itt a hsz-ek.
Elsősorban ez az, amit nem is birok követni...

Zerit:
hm, en elmondatam, amit tudok
innen mar szabad a palya  

Konrad:
Szóval sajátmagával is fórumozott? Túl jó színész akkor.
És akkor hol fogok majd Thort olvasni?  
Küldtem mailt avengersfannak a fórumon keresztül, kérdés hogy az üzemképes-e azon a fórumon az üzenetküldés.
Bízzom benne hogy ő tényleg egy avengersfan lehet aki így akarta bezárni az oldalát, miután rájött hogy mégsem jó.    

Zerit:
nos, az illeto Galactus
Konrad, avengersfan foruman szvsz olvashattal rola
hogy miert tette amit tett?
nos, en nem vagyok senkinek az ugyvedje, akit erdekel kerdezze meg kozvetlenul tole
velemenyem szerint utalja a honositokat es meg akarta mutatni, hogy miert...

talgaby:
Zerit, ha tényleg ő volt, akkor nagyon jól színészkedett, legalábbis a legelső hsz-e alapján. Bár nem kizárt, csak azt nem értem akkor, hogy pont neki mi baja van a honosítókkal, mikor ő nem is az?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése