HálóZsák fórumok > OFF topik
Sztrájk topik
Simson:
Szervusz Micho!
Arcátlanság lenne, ha én nem köszönném meg a munkádat és azt amit a többiekért tettél, hisz te voltál az első aki segített megbarátkozni a fórummal, és elismertek engem is mint tagot. Tudom nem köszöntem meg sok "képregényed", de egy-kettőhöz írtam, mint például a Street Fighterhez, amikor feltűnt a beírás. Hiányozni fog a munkád és a sok HSZ-ed. Köszönjük Micho
Ja és Köszi a CW-s bannereket amiket csináltál, a fórumon sok hasznát vették
Gorgonita:
Üdv Micho!
Magam is soxor átértékeltem már magamban a "hobbimat", céljaimat, az arra áldozható időt, lehetőségeket és még sok mást mérlegelve. Nem hiszem, hogy bárki is tudná a megoldóképletet. Ezért is próbáltam okoskodás helyett humorosan megközelíteni ezt a strike dolgot.
A továbbiahoz sok sikert, és várunk a fórumon, hogy erősítsd a véleményezők táborát.
G
tomgrey:
Kösz mindent Micho és minden jót!
eagle:
Sajnálom és örülök!
Sajnálom, mert Micho volt a motor (ahogy kivülről láttam) a csapatban. Örülök, mert azt hittem valami baj történt vele. De szerencsére, nem! Köszönjük az eddigi csodás képregényeket! Ha mégis változna a véleményed, ne fogd vissza magad! A HZS Veled az igazi! (Nem kisebbítve a többiek érdemeit!)
tlof:
Szolgálati Közlemény:
Kérek minden fórumozót, hogy becsülettel válaszoljon a következő cimen található kérdőivre.
http://tlof.hu/kerdoiv.doc
és az eredményeket a tlof [at] tlof [pont] hu -ra elküldeni e-mailben
A project sürgős.
Köszönöm.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése