Szerző Téma: Fantasy képregények  (Megtekintve 418099 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Aldarion

• Kilencedik osztag, Hídégetők
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
Fantasy képregények
« Válasz #1406 Dátum: 2009. Május 24., 22:16:37 »
Hát nem ígérek semmi biztosat, de megpróbálom úgy rendezni a dolgokat, hogy legkésőbb két havonta kikerüljön egy-egy rész. Majd meglátjuk hogy lesz, mert jelenleg valami máson dolgozom, amit legalább annyit kértek már számon rajtam mint a WoW-ot.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Május 24., 22:17:33 írta Aldarion »
"When the battle is through, only the strong will survive."

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1405 Dátum: 2009. Május 24., 22:06:05 »
Nahát ez a Warcraft nagyon érdekes képregény! Ezt nem tudtam Aldarion hogy ezt is te fogod honosítani. Ezek szerint te lefoglaltál néhány fantasy képregényt. Pl. a Warhammer, a Hírvivő, a Dragonlance Krónikák, a Forgotten Realms(bár ez még nem biztos, mert a Delta Vision még talán kiadhatja. Bár az se 100%) és most a Warcraft! HŰHA! Akkor ez azt jelenti, hogy havonta láthatunk ilyen remek honosítást tőled Aldarion!
Nos ezer Aldarion és beigli69 köszönet a Warcraft képregényért! További sok sikert kivánok nektek a folytatáshoz!
Egy mindenkiért, mindenki egyért.

Nem elérhető Aglareb

• Donald kacsa
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1404 Dátum: 2009. Május 24., 21:59:16 »
Nagyon tetszett az új Warcraft képregény, köszönet a fórdítóknak  . Alig várom a folytatást, remélem nem kell rá hónapokig várni  Csak így tovább, sok sikert a továbbiakban.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Fantasy képregények
« Válasz #1403 Dátum: 2009. Május 24., 21:26:00 »
Frissültünk!
World of WarCraft 01
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Aldarion

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1402 Dátum: 2009. Május 23., 23:33:46 »
Igen, éééértjük.  Ami azt illetti a hosszútávú terveink között még a 40K vonal is szerepel, de majd mindent a maga idejében. Addig sajna be kell érned azzal ami van. Remélem azért addig is elég kárpótlás az amit nyújtunk.

Nem elérhető godemperor

• Indiana Jones
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1401 Dátum: 2009. Május 22., 12:31:00 »
Mindig felüdülés Warhammert olvasgatni. Annál már csak a Wahammer 40000 a jobb,éééértitek... Tényleg, az Ian Watson féle Inkvizítor stb. könyvek soha nem lettek képregényesítve? Azok a főkedvencek.

Nem elérhető holloo

• Kázmér
  • **
Fantasy képregények
« Válasz #1400 Dátum: 2009. Május 18., 12:55:11 »
Köszi az új Warhammert Aldarion, beigli69.  Kimondottan jó kis történetet olvashattunk, mondjuk Abnett mestertől nem is számíthatunk másra. Jó karakterek, remek történetvezetés. A honosítás is nagyon jó lett, bár már ezt is megszokhattuk. Az embernek nincs is más gondja, csak hogy várja a következő részt.

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1399 Dátum: 2009. Május 17., 17:37:07 »
Ez a Warhammer-Tűzhalálra ítélve 3. része nagyon remek. Gault, a boszorkányvadász és Franz Vogel, Averland nagykardja sikerült végül legyőzniük a zombikat. De nagy árat fizettek, mert a sok emberek megfertőzöttek és azok is meghaltak. A vége az nagyon érdekes, mert Gault és Franz Vogel együtt útra indulnak tovább, mint fegyvertársak. Ez nagyszerű volt. Az előző részben Gaulnak volt társa. Egy ló neve Asche, de ő már meghalt, mivel is meg lett fertőzve. A Háború Műhelye befejező történet beszámolása is nagyszerű. Akkoriban még kérdéses volt, mert a befejező rész végén félbe maradt a háború. És most végre megtudtuk, hogy mi történt. Aldarion és beigli69 köszönöm nektek eme Warhammer képregényt!
A Hepiend 02. része is ki lett rakva. Ez nagyszerű. Akkor ezt ti nem felejtettétek el.Köszönöm sepi ezt a képregényt!
« Utoljára szerkesztve: 2009. Május 17., 17:46:07 írta keildavid »

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1398 Dátum: 2009. Május 17., 16:59:36 »
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető FZoli

• Pókember
Fantasy képregények
« Válasz #1397 Dátum: 2009. Május 15., 20:51:42 »
Idézetet írta: Aldarion
Ami engem igazán zavar, az az a tény, hogy a Dl, a FR, és a WoD&D olyanok miatt csúszik, mint a Barack the Barbarian.

Amikor azt megláttam majdnem leestem a székről. Dilisek ezek a jenkik!

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1396 Dátum: 2009. Május 15., 13:18:49 »
Nekik is muszáj vhogy növelni a bevételt. A Pókemberes szám meg már elhagyta a háromnegyed milliót, és nem mernék megesküdni rá, hogy nem fog még elmenni egy szebb adag a következő hónapokban.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Aldarion

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1395 Dátum: 2009. Május 15., 10:27:05 »
Ami engem igazán zavar, az az a tény, hogy a Dl, a FR, és a WoD&D olyanok miatt csúszik, mint a Barack the Barbarian. Oké, aláírom, hogy marha nagy kereslet volt az Obamás pókemberre, egyik ismerősöm említette, hogy az ötödik utánnyomás is mind egy szálig elfogyott, de akkor is, ne az amerikai elnökből akarjon már megélni az országa képregényipara...

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1394 Dátum: 2009. Május 15., 09:16:15 »
A DDP-nek voltak jogi gondjai, de inkább anyagi problémákkal küzd, azzal viszont már elég régóta.

Nem elérhető Aldarion

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1393 Dátum: 2009. Május 15., 08:59:10 »
Nos, ha jól értelmezem a dolgokat, akkor a kiadó most jókora szünetet tervez tartani a D&D alapú történetek közlésében, itt gondolok mindhárom korábban említett sorozatra. A pontos okokat nem ismerem, de tudomásom szerint a kiadó sem nyilatkozott róluk, viszont annyit tudok, hogy a honlapjukon a  Book status lapon az "On Hiatus" jelölést kapta mindegyik cím. Amennyiben jól tudom, ez mindössze csúszást jelent ebben az esetben - legalábbis nagyon remélem -, már csak azért is, mert külön csoportba sorolták a "Canceled" címeket. De ha valaki jobban ért a kiadói mizériákhoz, azoknak itt a link a státusz oldalhoz.

Nem elérhető FZoli

• Pókember
Fantasy képregények
« Válasz #1392 Dátum: 2009. Május 14., 22:53:35 »
Ott sincsenek fent. Közben rájöttem, hogy mégis láttam új DDP képregényt a múlt héten a Voltron személyében. Ennek ellenére nem értem mi ez a késés a teljes D&D, DL és FR ágazattal. Szerintem valami jogi gubanc lesz a két cég között.

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1391 Dátum: 2009. Május 14., 22:20:56 »
Hát, a kiadó honlapján még nem jártam, de könnyen lehet, hogy egyszerűen nincs aki beszkennelje. Persze ha netes rendeléssel sem lehet hozzájutni, az már más tészta...

Nem elérhető FZoli

• Pókember
Fantasy képregények
« Válasz #1390 Dátum: 2009. Május 14., 22:15:56 »
Ha már így szóba jöttek a Drizzt-képregények. Nem tudjátok mi van a Devil's Due Publishing-gel? A novemberre ígért Worlds of Dungeons & Dragons 8. száma sehol, de más képregényüket se láttam ősz óta a neten.

Nem elérhető holloo

• Kázmér
  • **
Fantasy képregények
« Válasz #1389 Dátum: 2009. Május 14., 18:27:45 »
Az utóbbi időben elég sok Drizzt regény jelent meg (újra), úgyhogy valóban esélyes lehet a képregény is. Bár én is úgy tudom, hogy még konkrétan semmi sem hangzott el.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1388 Dátum: 2009. Május 14., 17:24:30 »
Drizzt csak akkor, ha a könyvek kiadója határozottabban kijelenti, hogy mégiscsak lemond a képregényekről. De lemondani azért még nem kell róla.

Nem elérhető Ancsa

• Donald kacsa
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1387 Dátum: 2009. Május 14., 15:34:32 »
Már nagyon ki vagyok éhezve egy Drizzt-folytatásra  
A Grimm-mesék nagyszerűek.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1386 Dátum: 2009. Május 14., 12:41:35 »
Idővel muszáj, nem lehet egyetlen koncepcióra építeni száz részeket, ez még a szuperhősös sorozatoknál se megy. Nekem se tetszett anno, amikor néhány év után teljesen más irányba kezdték el terelni a Witchblade-et, de ha nem lenne a mostani eszement Pengeháború, rájöttem, hogy kifejezetten élvezetes lett a sorozat annak ellenére, hogy tényleg lassan távolabb nem is lehetne attól, amikor még Michael Turner ugródeszkája volt a képregényipar nagyjai közé. Hosszú távon a változás elkerülhetetlen, akár örülünk neki, akár nem.
Még ha bizonyos kiadók bizonyos főszerkesztői körömszakadtáig is ragaszkodnak a huszonéves egyensúlyi helyzetek visszaerőltetéséhez.

Nem elérhető holloo

• Kázmér
  • **
Fantasy képregények
« Válasz #1385 Dátum: 2009. Május 14., 11:54:04 »
Idézetet írta: talgaby
Vagy csak nem érdekel senkit. Spawnnál volt egy rész, amikor nagyot zuhant az olvasottsága, és ahogy olvastam, a színvonala is, az egész Armageddon-hajcihőt azért találták ki, hogy a megszűnéstől mentsék a sorozatot már, ami azóta sincs valami nagyon izmos helyen az eladásokban (nem szoktam kitérni rá, de annak ellenére, hogy az Image szempontjából listavezető, elég gyatra az összesítettben).

Ez egyébként nem is csoda. Amikor itthon is megjelent még én is a rajongók közé tartoztam, de már a tiszavirág életű magyar megjelenés vége felé is érezni lehetett, hogy kezd elfogyni a szufla a sorozatból. Meg gondolom sokaknak nem vette be a gyomra MacFarlane nagyképű nyilatkozatait és egyéb megnyilvánulásait sem. Az Armageddon-t én egy kicsit erőltetettnek érzem, nekem sokkal jobban bejött a kezdeti lázadó, de tulajdonképp csapdában lévő Al figurája. Sajnos azóta már egy kicsit más irányba mentek el...

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1384 Dátum: 2009. Május 14., 08:58:00 »
Megszűnni biztos nem szűnt meg, és most egy darabig nem is fog. Pláne amíg McFarlane kézzel-lábbal hadakozik, hogy megmaradjon.

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1383 Dátum: 2009. Május 14., 07:12:11 »
Ezzel te azt akarod mondani talgaby, hogy a Spawn #111-146. részei nem lesznek honosítva semelyik honosítóoldalon? És ha már a megszűnéséről van (talán) szó, a comicvine.com-on láttam, hogy a Spawn #191. résznél tart vagy megszűnt (?). Legalábbis a külföldön idén áprilisában jelent meg.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Május 14., 07:19:49 írta keildavid »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1382 Dátum: 2009. Május 13., 23:38:31 »
Vagy csak nem érdekel senkit. Spawnnál volt egy rész, amikor nagyot zuhant az olvasottsága, és ahogy olvastam, a színvonala is, az egész Armageddon-hajcihőt azért találták ki, hogy a megszűnéstől mentsék a sorozatot már, ami azóta sincs valami nagyon izmos helyen az eladásokban (nem szoktam kitérni rá, de annak ellenére, hogy az Image szempontjából listavezető, elég gyatra az összesítettben).

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1381 Dátum: 2009. Május 13., 21:45:56 »
Na ja, mindenesetre köszönöm a választ aldarion. Csak azért kérdeztem, mert a Spawnból igazság szerint a #1-110. és a 147-155-ig mindegyiküket el lehet olvasni. Meg ami hamarosan itt is lesz honosítva,amely a "Foglalási listán" van! És az utóbbinál (a #155-résztől) az kiderült, hogy lesz folytatása, a Comicsknighton már kérdeztem! És igazából a #111-146. részei a legfurcsább, mert én nem láttam semelyik honosítóoldalon, hogy ki lett rakva. Szóval ezt nem értem, hogy ezek lesznek vagy nem lesznek honosítva-e.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Május 13., 21:48:40 írta keildavid »

Nem elérhető Aldarion

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1380 Dátum: 2009. Május 13., 21:29:27 »
Amennyire tudom, bár nem igazán én vagyok a Spawn illetékes, egyelőre csak "hiánypótlás" a cél, vagyis ki akarják pótolni a sorozat magyar számaiban tátongó hézagokat. Ha ezzel végeztek, gondolom én, akkor jön majd a folytatás is.

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1379 Dátum: 2009. Május 13., 21:16:33 »
Nos Recsi köszönöm az infót. De ez már a hétvégén már kiderült!

Nem elérhető Recsi

• Fejvadász
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
    • Hálózsák
Fantasy képregények
« Válasz #1378 Dátum: 2009. Május 13., 20:27:40 »
Idézetet írta: keildavid
Ööö...dr samson az 57.és az 59.oldalon levő képek ismétlődtek!Ez valami félreértés? (BSG Origins - Baltar TPB)
Orvosolódott a dolog.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Május 13., 20:28:09 írta Recsi »
Vesszen a Birodalom!

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1377 Dátum: 2009. Május 13., 19:41:01 »
Van egy-két dolog, amit tudni szeretnék a Spawn honosításról. A képregénytár.neten fenn van a Spawn #1-8, #10, #26-27 és #38-41, #91-100, #101-110. A Chronopolison fenn van a Spawn #42.( Ha ezeket jól mondom!)A Comicsknighton a #150-154, de ennek is tervezik a folytatását! Nálatok fenn van a #147-149. És továbbá ezeket is tervezitek, ami a "Foglalási listán" szerepel! A következők: Spawn #09, 11-25, 28-37, 41-90. Ez eddig érthető! Egy kérdés. A Spawn #111-146. részei nem szepelnek sehol. Ezeket nem honosították? Vagy hogy van ez? Ezt én igazából nem értem  .
« Utoljára szerkesztve: 2009. Május 14., 11:52:08 írta keildavid »