Szerző Téma: Fantasy képregények  (Megtekintve 418965 alkalommal)

0 Felhasználó és 7 vendég van a témában

Nem elérhető Szeder

• Sólyomszem
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1226 Dátum: 2009. Március 16., 20:28:56 »
Köszönő szavakat szeretnék mondani Ironfisinek és Recsinek amiért elhozták Ephrael Stern csatanővér, a Titán és a Dubois fivérek legújabb kalandjait. (Warhammer Monthly 05.)

Nem elérhető Szeder

• Sólyomszem
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1225 Dátum: 2009. Március 15., 13:24:58 »
Warhammer Monthly: 00-04. Változatos, jó sztorik és nagyon hangulatosak. Közönöm az összes alkotónak.
Persze, néha túl hamar szakad vége egy-egy történetnek, de hát, ez az ára, hogy több is legyen egy füzetbe. Főleg a Titán történet tetszik.
És az a borító és kép-rengeteg ami a negyedik füzethez lett csatolva!

Nem elérhető Aldarion

• Kilencedik osztag, Hídégetők
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
Fantasy képregények
« Válasz #1224 Dátum: 2009. Március 14., 22:11:56 »
Idézetet írta: Morg
Heló nagyon jól néz ki az új oldal.
Remélem nem haragszotok meg ha meg kérdezem mikor várható pontosan a következő Warcraft képregény.
Még egyszer nagyon bejön az új oldal.
Előre várom a választ.
Morg
Sajnos nem mostanában. A részleteket lásd egy hozzászólással lentebb.
"When the battle is through, only the strong will survive."

Nem elérhető Morg

• Asterix
  • **
Fantasy képregények
« Válasz #1223 Dátum: 2009. Március 14., 22:06:35 »
Heló nagyon jól néz ki az új oldal.
Remélem nem haragszotok meg ha meg kérdezem mikor várható pontosan a következő Warcraft képregény.
Még egyszer nagyon bejön az új oldal.
Előre várom a választ.
Morg

Nem elérhető Aldarion

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1222 Dátum: 2009. Március 14., 16:56:25 »
Idézetet írta: Szeder
World Of Warcraft 00: Köszi.  Szeretem a Warcraft képi világát, szerintem nagyon szép, ez se kivétel. Remélem, belefér nektek majd további füzet is.
Sajnos egyelőre nem. Régóta szeretném megcsinálni, de idestova kb. egy éve felvetődött, hogy állítólag a Delta Vision kiadó szándékozik megjelentetni. Próbáltunk informálódni ezügyben, de csak annyit árultak el, hogy igen, tárgyalnak a WildStormmal magyar megjelentetésről, de az idei kiadói tervben nem szerepel cím szerint - azért így fogalmaztam, mert a listán van egy olyan tétel, hogy "+ 3 meglepetés". Hogy ez mit takarhat, arról fogalmunk sincs, de nem kizárt, hogy a jelenlegi két kényszerpihenős sorozatunkat, a WoW-ot és a Forgotten Realms-et is magába foglalja.
Röviden: Bizonytalan a sorsa, noha én szeretném folytatni. De majd meglátjuk mit hoz a holnap.

Nem elérhető Szeder

• Sólyomszem
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1221 Dátum: 2009. Március 14., 16:19:06 »
Idézetet írta: Aldarion
Nem sokára jön a folytatás is.
Kiváncsian várom.

Más: Warhamemr Háború Műhelye 1-5 jó kis tabló a Birodalmi seregről (vagyis egy részéről).  (Ezt se két perc (nap) lehetett megcsinálni.) Danke schön.

Warhammer-Gyilok Osztag:    nagyon eszement sztori (vagy másképp, az orkok jó arcok). És ráadásul jó hosszú is, mikor azt hittem, vége, mindig volt még egy sztori. Meg már maga az is érdekes, hogy a WH sötés és komor világába ilyen vidám történetek is vannak.

World Of Warcraft 00: Köszi.  Szeretem a Warcraft képi világát, szerintem nagyon szép, ez se kivétel. Remélem, belefér nektek majd további füzet is.

Nem elérhető Aldarion

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1220 Dátum: 2009. Március 13., 21:41:10 »
Örülök, ha pozitív véleménnyel vagy róla, mert rengeteg munkával jár sajnos egy-egy rész elkészítése. A grafikusok érdeme, hogy olyan a minőség, amilyet látsz, mert sajnos az alapanyag egyszerűen pocsék, egész a Tavaszi hajnal sárkányainak feléig. Mindazonáltal a magam részéről csak annyit mondhatok, köszönöm a pozitív véleményt. Nem sokára jön a folytatás is.

Nem elérhető Szeder

• Sólyomszem
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1219 Dátum: 2009. Március 13., 21:03:06 »
Sárkánydárda harmadik-hetedik füzetek:  Sárkányok, egy tucat kalandozó (sőt, assze még több is) bunyó, szökés a bányából. Szeretem.
Jó, hogy ilyen fantasy darabokkal is foglalkoztok.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Fantasy képregények
« Válasz #1218 Dátum: 2009. Március 13., 20:22:00 »
Fenéket, akkor nekünk mi móka marad?
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Ben Reilly

• HálóZsák segítő
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1217 Dátum: 2009. Március 13., 20:02:51 »
De az Isten szerelmére valami figyelmeztetést írjatok hozzá, hogy súlyosan károsítja az idegrendszert vagy valami.  

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1216 Dátum: 2009. Március 13., 18:32:31 »
Ezt kb. 2006 ősze akarom csinálni, de csak mostanában akadt Sijen személyében olyan beíró, aki neki mert ugrani az ezeréves, besárgult, gyatra felbontású digitális változatnak. És higgyétek el, ez még semmi se ahhoz képest, ami csak a második szám legelső jelenetében vár majd rátok!  
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető grey gargoyle

• Spawn
Fantasy képregények
« Válasz #1215 Dátum: 2009. Március 13., 16:48:02 »
-Hátat fordított, most lődd le!
-Nincs az az isten! Ez chuck Norris! Egy golyó nem állítja meg...

de leginkább:                
Ez a poén megölt, de nem egyszer, hanem úgy tizszer. Ekkora gagyiságot, mint ez a képregény. Nagy bátorságra vall honosítani.
"-Mi vagyunk az alapbázis.
-A rejtély misztériummá vált."

Nem elérhető Aldarion

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1214 Dátum: 2009. Március 13., 16:22:01 »
Az sem menthet meg Ben! Hiszen "Chuck Norris egyszer úgy pörgőrúgott valakit, hogy a lába átlépte a fénysebességet, visszautazott az időben, és megölte Amelia Earhart-ot, miközben ő éppen a Csendes-óceán fölött repült." Senki sincs biztonságban!

Egyébként tudom, hogy már lejárt lemez, de aki nosztalgiázna, annak katt! Potom 941 Chuck Norris poén, honlap készítő sajátjaival megspékelve. Valaki nagyon nem bírt magával...

Nem elérhető Ben Reilly

• HálóZsák segítő
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1213 Dátum: 2009. Március 13., 15:58:50 »
Növesztek még legalább 8 szemet, hogy lássam ha pörgőn akar rúgni.  

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1212 Dátum: 2009. Március 13., 15:57:02 »
Ez benne a lényeg. Igazi rémisztgetős történet. És Chuck Norris látta, hogy egy csillagot adtál a történetére, szóval készülhetsz. ;D

Nem elérhető Ben Reilly

• HálóZsák segítő
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1211 Dátum: 2009. Március 13., 15:46:25 »
Sok nagy marhaságot olvastam már életem során, de ez mindent visz.   Már az, hogy egy csapat középsulis diák hova máshova is mehetne osztálykirándulásra, mint egy Terrorellenes konferenciára  
Ne haragudj Talgaby, de ez valami iszonyatos. Nem a honosítói munkátok, mert azt tisztelem imádom   , de ez a képregény  

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
Fantasy képregények
« Válasz #1210 Dátum: 2009. Március 13., 15:25:46 »
[!--fonto:Impact--][span style=\"font-family: Impact;\"][!--/fonto--][!--sizeo:7--][span style=\"font-size: 36pt; line-height: 100%;\"][!--/sizeo--]Frissültünk![/size][/font]
[a href=\"http://halozsak.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1411\" target=\"_blank\"]Chuck Norris 01.[/a]

"I'm so meta, even this acronym"

Nem elérhető holloo

• Kázmér
  • **
Fantasy képregények
« Válasz #1209 Dátum: 2009. Március 13., 13:29:51 »
Ebben teljesen igazad van. (Bár én nagyon örülök a Sötételf trilógia 2. és 3. részének mivel már régóta be akartam szerezni őket, de egyszerűen sehol sem lehetett kapni. Az első részt pedig gondolom azért nem adták ki újra, mert még nekik is van bőven raktáron ill. rendelhető.) Az "ugrásra" tényleg nincs magyarázat én sem értem, hogy miért nem az örökséget folytatták, de örülök hogy legalább tervbe van véve a többi rész is.  Az Orkkirály pedig végre jön (márc 24.)  És most lehet, hogy hülyén hangzik, de én szeretném, hogy kijöjjön újra az összes regény Lockwood borítóval is, hogy végre egy egységes külsőt kapjon a sorozat. Engem a zsoldosok megvételétől is az első rész tartott vissza, pedig nem mondhatnám, hogy csúnya a borító (de azért valljuk be, hogy a régebbi FR kiadások között van egy két brutálisan #&@^ borító is) csak valahogy nem passzol a másik kettőhöz. Persze teljesen  más lesz a hozzáállásom ha valóban megjelenik az első rész új borítóval...

Nem elérhető Aldarion

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1208 Dátum: 2009. Március 13., 11:00:02 »
Had igazítsalak ki egy kicsit:
Nem a teljes trilógiát. Csak a második és harmadik köteteket. Hogy milyen alapon csinálják az újra kiadásokat azt el nem tudom képzelni, mivel tavaly egyszer csak gondoltak egy nagyot, és kiadták újra a Drow öröksége-tetralógia első kötetét a Todd Lockwood-féle borítóval, ami megvallom nekem is jobban tetszik, mint a régebbi borítók. A folytatást azóta is hiába várom ebben a köntösben, noha most beharangozták, hogy idén végre kijön az is. Utána, már idén kiadták az újfajta Lockwood kötésben a Sötétség útja-trilógiát (most már csak trilógia, mert a 3. kötetet a Szilánk szolgáját Salvatore kiemelte belőle - hisz "csak" Entreri és Jarlaxle szerepel benne, Drizzt és többiek nem - és egy teljesen új, Zsoldosok című trilógia első kötetévé nevezte át. Mellékesen ebből is beharangozták az új Lockwood borítót, mert ezeknek viszont már a régi borítóját is ő festette. Most pedig hirtelen felindulásból a már egy éve csúszó új Drizzt regény, az Ork király helyett kiadták az első trilógia második és harmadik kötetét újból. Ami engem igazándiból foglalkoztat, hogy miért csinálták ezt, tekintve, hogy bár az Alexandránál nem kaphatóak, a saját boltjaikban csak a Sötétség útja volt hiány cikk, méghozzá már nagyon régóta.

Nem elérhető holloo

• Kázmér
  • **
Fantasy képregények
« Válasz #1207 Dátum: 2009. Március 13., 10:46:09 »
Hát azért voltak benne szép számmal csaták, csak az írók nem igazán arra helyezték a hangsúlyt, a harcok többségét elég gyorsan lerendezték  ... Aki látványos csatákat akar, olvasson Drizzt-et. Ezzel kapcsolatban a Delta Vision kiadó újra kiadta a Sötételf trilógiát, akit érdekel itt megnézheti. Már csak Lockwood borítófestményei miatt is érdemes.

Nem elérhető Aldarion

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1206 Dátum: 2009. Március 13., 10:45:46 »
Idézetet írta: talgaby
A könyvek se éppen a nagy mennyiségű csatákról voltak híresek, bár azért elméletben lesznek benne jó kis látványos fantasy-összecsapások. De az első sorozat a képregényből még tényleg lazább.
Na igen. Ezért van az, hogy az eredeti sorozatot nem annyira a ponyva, hanem sokkal inkább a high fantasy kategóriába sorolják, amit - valljuk be - a TSR (pontosabban most már Wizard of the Coast) esetében nem sok regény-sorozatról lehet elmondani. Ennek ellenére azért lesz egy-két jó kis csata, noha valóban sokkal jobban koncentrál a szereplőkre, mint a látványos csatajelenetekre.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1205 Dátum: 2009. Március 13., 09:35:33 »
A könyvek se éppen a nagy mennyiségű csatákról voltak híresek, bár azért elméletben lesznek benne jó kis látványos fantasy-összecsapások. De az első sorozat a képregényből még tényleg lazább.

Nem elérhető Szeder

• Sólyomszem
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1204 Dátum: 2009. Március 12., 22:02:29 »
Most kezdtem el olvasni a Sárkánydárda Krónikákat (1,2). Klassz. Persze, lassan indul be, nyilván kell felvezetés meg bemutatás. Gondolom, később több harc lesz, bár ha nem, a nagyon részletesek rajzokat akkor is lehet nézni.
Köszi!

Nem elérhető Ben Reilly

• HálóZsák segítő
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1203 Dátum: 2009. Március 12., 20:13:45 »
Azt hiszem a legmegfelelőbb, ha ide írom most ezt: Kb fél éve regisztráltam magam az új Star Trek film webmaster programjába, és így hozzáférhetek olyan videóanyagokhoz és egyéb cuccokhoz, amelyekhez sokan nem. Ha nem bánjátok ezt most megosztom veletek is:
http://trekwebmaster.paramount.com/login.html
username: fadam
password: orosycjjiy

Nem elérhető Recsi

• Fejvadász
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
    • Hálózsák
Fantasy képregények
« Válasz #1202 Dátum: 2009. Március 12., 17:07:14 »
Idézetet írta: Cajun
Egyébként pedig zsír, hogy kikerült a Gyilok Osztag, fura érzés volt első ízben olyan képregényt olvasni, amit én fordítottam
A mint látom, a Gyilok Osztag oszta(g)tlan sikert aratott, néha nekem is alig sikerült a buborék fölé húzni a szövegréteget a röhögéstől beírás közben. Nagyon állat lett Cajun, részemről megtiszteltetés volt, hogy részt vehettem benne.  
« Utoljára szerkesztve: 2009. Március 12., 17:08:09 írta Recsi »
Vesszen a Birodalom!

Nem elérhető iiykar

• Sólyomszem
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1201 Dátum: 2009. Március 11., 21:05:21 »

Az olvasását sem szabad mindig elsietni  , szóval talán kicsit "megkésve", de köszönet a

Warhammer: A háború műhelye 05.,  

Warhammer: Gyilok Osztag,  

Sárkánydárda 07.  

honosításokért (egyelőre eddig jutottam  ).  Mindegyik nagyon jó lett...

Nem elérhető Aldarion

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1200 Dátum: 2009. Március 11., 19:19:16 »
Idézetet írta: zozi56
Idézetet írta: SithLord
Na végre,hogy odacsaptak a káosz erőinek,a mágus légi támadása nagyon nagy volt!A végén az volt írva,hogy vége,remélem csak ennek a fejezetnek és nem végleg...
Nem, hamarosan folytatódik majd.
Igen, zozi jól mondja, jön a folytatás, méghozzá hamarosan, úgyhogy türelem. Megígérem, hogy megéri várni a következő fejezetet, aminek egyébként Tűzhalálra ítélve lesz a címe, de többet nem árulok el most róla...

Nem elérhető holloo

• Kázmér
  • **
Fantasy képregények
« Válasz #1199 Dátum: 2009. Március 11., 11:34:08 »
Köszi az új Warhammer 40k-t, srácok!  Az orkok sosem voltak nagy kedvenceim, de a technikai megoldásaikon mindig is jót mulattam. Ez ebben a képregényben is nagyon átjött, és egy kicsit megismertük az orkok "csavaros" észjárását is.  A karakterek nagyon jók, nagyon agyamentek, Gyiloksrác mindent visz.  Mondjuk persze az a "koncentráció közben ne zavarjatok" jelenet sem volt semmi.  Sajnos a fekete-fehér rajzok néha kivehetetlenek voltak, dehát ez van. (ezért is adtam egyel kevesebbet a rajzra.)   Remélem nemsokára megint olvashatunk Wh 40k képregényeket...

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
Fantasy képregények
« Válasz #1198 Dátum: 2009. Március 11., 10:56:51 »
Idézetet írta: SithLord
Na végre,hogy odacsaptak a káosz erőinek,a mágus légi támadása nagyon nagy volt!A végén az volt írva,hogy vége,remélem csak ennek a fejezetnek és nem végleg...
Nem, hamarosan folytatódik majd.
"I'm so meta, even this acronym"

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #1197 Dátum: 2009. Március 11., 10:43:49 »
Üdv!
Köszi a Póklányt talgaby,Gabe,Predash!  
Végre visszatért Mary képessége,ez nagyon pozitív!De,ki lehet ez a új Pókember?Peter törvénytelen gyermeke egy korábbi kapcsolatából?Nagyon kiváncsi leszek,várom a következő részt!!!  

Köszi a Dragonlance Krónikák 07-t Aldarion,beigli69!  
Egyszerűen meseszép ez a festett grafika (mondjuk a kedvencem rajz és történet szempontjából a Sojourn  )nagyon tetszik,a történettel sincs probléma,várom a folytatást!!!

Köszi a Warhammer - A Háború Műhelye 05-t Aldarion,beigli69!  

Köszi a Warhammer 40K - Gyilok Osztagot Cajun,Recsi,Galen
Fúú,na mire ezzel végeztem könnyes volt a szemem,nem csak a szövegek miatt,hanem néha alig láttam át ezt a fekete-fehér grafikát...
Igazából ez a Warhammer nem jön be nekem...de a fordítónak,nagy köszönet jár a szövegkörnyezet megvalósításért!  

Köszi a Star Trek Reflektorban Gorn-t dr. samson,Recsi ,Kendra!  
Nem volt rossz,inkább átlagosnak mondanám a történet színvonalát,viszont a végén a 2oldalas dokumentációnak nagyon örültem,köszönet érte!  

Az ERŐ legyen veletek!!!