HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasy képregények
joker00:
Hello! A Battle Chasers-nek nem lesz esetleg folytatása? Folyamatosan olvasom a képregényeiteket pár hónapja 3-4 sorozatot felválva de ezt most egyszuszra lenyomtam annyira megfogott a hangulata! Bár úgy látom másik oldalról lett átmentve, nagyon jó lenne tovább olvasni a történetet! Előre is kössz a választ és hogy felraktátok ezt a sorozatot!
talgaby:
Akuma kezdetben rejtett boss volt, Bison hozzá képest egy szende vasárnapi iskolás volt, csak később rakták át választhatóba (de akkor is ultrabrutál volt). Az első sorozat összesen 14 részes (bár valójában két mini, az elsőnek vagyunk most a végén, a második már egy csomó új szereplőt hoz be és egy vadonatúj sztoriszálat indít, aminek a végén majd visszafutunk a mostani történet utolsó két számában látottakra), aztán lesz egy hatrészes v2 (Street Fighter II) és egy négyrészes spin-off Sakura föszereplésével - ezek valószínűleg felváltva mennek majd - és most folytatja csak az Udon a szériát, rögtön három sorozattal is (amikből eddig egyetlen egyek jött ki egy árva része).
Asys:
Héló!
Én is köszönöm talgabynak és Kendrának a Street Fighter legújabb részét!
Tényleg nem semmi,hogy láthatjuk a női szereplők fehérneműjét,bugyiját
ill. hogy szinte alulról vannak rajzolva!
Frankó képregény;van egy kis Dragon Ball-feelingje!
Hány rész lesz még belőle?
Nem gondoltam volna,hogy Bison mellett vannak még ilyen kemény karakterek,
mint Akuma!
SithLord:
Üdv! Köszi az új Street Fighter-t talgaby & Kendra!
Kiváncsi leszek,hogy kit talál Ryu,akivel le tudja győzni Akumát,jó rész volt ,változatlan tetszik a sorozat!
Köszi az új hírvivőt Aldarion,beigli69,Troll!
Kezd egyre érdekesebb lenni ez a képregény,az első részeket elolvatam aztán olyan zavarosnak tünt az egész,de most már egyre áttekinthetőbb.
Az ERŐ legyen veletek!!!
Aldarion:
--- Idézetet írta: grey gargoyle ---Clive Barker - A Hírvivő #04
A 19. oldalon van benne egy kisebb elírás; "Maga is tudjam, milyen az."
Jó kis történet ez, remegve várom a folytatást.
Köszönet a honosításért.
--- Idézet vége ---
Hünnye! úgy tűnik valamin átsiklottam... De köszi, hogy szóltál majd javítom.
A sztori egyébként 12 számból áll, úgyhogy még messze a vége... de legalább lesz.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése