HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasy képregények
zozi56:
Nem kell olyan sokáig várni a Warhammer rajongóinak, karácsonykor is megéri ellátogatniuk az oldalra, mert az egyik nap biztos találnak a kedvükre való képregényt.
Aldarion:
--- Idézetet írta: Peter P ---Mégegyszer köszönöm és várom a kövi részt!!!!!!
--- Idézet vége ---
Továbbra is csak annyit tudok mondani, hogy örülök, a pozitív véleményeknek.
Ami a folytatást illeti, arra sajnos várni kell egészen februárig, de jön. Megtorlás? Lesz, de Abnett szemét módon sok mindent homályban hagy, hogy legyen mitől leesni az állaknak miközben a folytatást olvassák. És megmondom őszintén, hogy van mitől, úgyhogy az az apróság, hogy a történet vége eléggé nyitott marad majd, ne vegye el senki kedvét, mert márciusban bemutatkozik majd Magnus Gault, azaz az ultra-brutál-über-állat boszorkányvadász, aki irgalmatlan vérfürdők közepette még a nyitvahagyott kérdéseket is meg fogja válaszolni. Úgyhogy 2009-ben is warhammer...
Peter P:
Új Warhammer!!!!
Új Warhammer!!!!
Hmmm...elég komoly indítás, ember darabok hullanak az égből. A katonák tetszettek, de a pökhendi mágus nem. Először valami kis zúzós démonra gyanakodtam. Mondjuk én s*****m volna a varázslóra aztán levágtam volna a griffet.(Előtte a kis buzeráns mágiahasználót is. )
A beírásról és fordításról nem hiszem, hogy újat tudnék írni--profi munka, amiért nagyon hálásak lehetünk
Azonban mostmár tényleg nagyon várom a megtorlást. Láttam mi történt mindenkivel, szóval ideje menni és
Mégegyszer köszönöm és várom a kövi részt!!!!!!
Predash:
Simmonsról még nagyon sokat fogsz hallani itt.
Ben Reilly:
--- Idézetet írta: Predash ---Remélem az előzők ettőt is elolvastad.
--- Idézet vége ---
Máskülönben értelme sem lett volna belefogni, és leégne a pofám, ha csak a kvíz miatt olvastam volna el. Így egyben iszonyat brutál a történet, és mivel én tényleg csak az Al Simmons sztorikat ismertem, nekem igazi unikum ez a középkori (rém)lovagregény. Cimbi honosítása pedig nagyon de nagyon tetszik. Ordít belőle a darkos hangulat. A beírás pedig gyönyörűen van kivitelezve. Ismételten csak
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése