HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasy képregények
SithLord:
Üdv! Köszi a Warhammer-t Aldarion & beigli69!
Tyűűű,na ez a rész brutál volt!!!Ahogy a griff tizedelte az embereket,uhh..,még jó ,hogy ott volt ez a mágus,kiváncsi leszek,hogy a káosz seregeit is így fogja e aprítani? Nagyon várom a következő részt!!!
Az ERŐ legyen veletek!!!
Köszi az infókat,Sepi! nem lettem okosabb...
Sepi:
Van még egy pár Indy képregény. Eléggé népszerű karakter volt, és most a mozifilm miatt ismét felkapott lett.
SithLord:
Üdv! Köszi az új Indiana Jones talgaby,Recsi,Kendra!
Nagyon jó ez a sorozat,pörgős végig,és hozza az Indiana Jones filmekből megismert izgalmakat,fordulatokat!A grafika jó,de jobb lenne ha olyan lenne,mint a borító,na az csodaszép!
Ha befejezitek ezt a történetet,akkor esetleg egy másik Jones sztoriba belekezdtek?Tényleg sok Indiana Jones képregény létezik még ezen kívűl?Én szívesen olvasnám,és remélem ,hogy mások is.
Várom a befejező részt!
Az ERŐ legyen veletek!!!
FZoli:
Spawn: Végre kezd igazán beindulni a történet, Covenant lázítja a népet Ha szabad érdeklődni, a kedves Lord rucija végig így marad, vagy szerez magának egy olyan klassz kis páncélt, mint ami a Spawn #9-ben volt látható? (Mondjuk a sisakja így is tetszik.) Illetve [span style=\'color:#000000;background:#000000\']jól sejtem, hogy Pevvyn Covenant fia?[/span] Köszi a fordítást és bocs, hogy kiváncsiskodok
Indy: Bár eredetileg egyben akartam elolvasni a négy számot, a játék miatt elolvastam az eddig publikált hármat és most tűkön ülve várom a folytatást. A Bölcsek köve + Hitler hamvai jónak hangzik (Indy megint dedikáltathat ) Az egyetlen "bajom" a rajzolással, konkrétan Indyvel van: nem igazán hasonlít Fordra szerintem, de ez a rajzoló hibája, nem a honosítóké, akik - mint mindig - tökéletes munkát végeztek
Peter P:
--- Idézetet írta: zozi56 ---Nem kell olyan sokáig várni a Warhammer rajongóinak, karácsonykor is megéri ellátogatniuk az oldalra, mert az egyik nap biztos találnak a kedvükre való képregényt.
--- Idézet vége ---
Hmm...ez elég sejtelmesen, de jól hangzik!!!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése