HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasy képregények

<< < (195/426) > >>

Aldarion:
Hogy az általam favorizált topik se maradjon ki: Békés, boldog karácsonyi ünnepeket kívánok, minden kedves olvasómnak, pláne azoknak, akik veszik a fáradságot és véleményt mondanak a munkáimról! Köszönöm!

FZoli:

--- Idézetet írta: Predash ---És hidd el, ez teljes mértékben nem jelent sem igent, sem nemet.
--- Idézet vége ---

Szeretem a rejtélyes dolgokat  Örülök neki, hogy beindul a Spawn-vonal is

Predash:

--- Idézetet írta: FZoli ---Spawn: Végre kezd igazán beindulni a történet, Covenant lázítja a népet  Ha szabad érdeklődni, a kedves Lord rucija végig így marad, vagy szerez magának egy olyan klassz kis páncélt, mint ami a Spawn #9-ben volt látható? (Mondjuk a sisakja így is tetszik.) Illetve [span style=\'color:#000000;background:#000000\']jól sejtem, hogy Pevvyn Covenant fia?[/span] Köszi a fordítást és bocs, hogy kiváncsiskodok
--- Idézet vége ---

Ne haragudj, csak most láttam hogy írtál.
Az új páncélról jelen pillanatban fogalmam sincs, a spoilert meg biztosan nem fogom elárulni. És hidd el, ez teljes mértékben nem jelent sem igent, sem nemet. Mostmár biztosan gyakrabban fog jönni Covenant fejedelem. A 4. rész munkálatai is elkezdődtek.  

SithLord:
Király!!!!!Köszi-köszi!!!

talgaby:
Lesz Indy, méghozzá amíg recsi a családi élet mellett bírja, addig havi egy füzettel folyamatosan. És tényleg rengeteg képregény volt vele, kezdve a marveles filmképregénytől át egy viszonylag hosszabb sorozatig (ami ide nem fog felkerülni, mert véleményem szerint rém gyenge), de a Dark Horse-nál is jelent meg pár minije, most ezekből fogunk válogatni majd folyamatosan.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése